Va, vad är det som händer?

Vilken stressig morgon.. eller morgon, jag och älsklingen råkade sova till 15 idag. Det ringer någon konstigh person först och fågar om Päron var här? Huh? Han ringde nog fel. Panik ringer Jennie för jag skulle få låna ett par skor av henne och åker sedan till henne. Kommer hem och ringer mamma och frågar när vi ska äta hemma hos dom. Då säger hon.. "Har du inte märkt att det har brunnit bakom erat hus?"  "Va fan säger du?!"
Då har det brunnit hos grannen, jag trodde först de var i vårat hus och undra va fan dom inte har väckt oss för. Så får hoppas att J mår bra. Ambulansen var tydligen där först.. Hmm..

Här är länken till VKs artikel


Nej nu måste jag duscha och göra mig i ordning. Nyårsfin! Hoppas alla kommer ha en bra nyår!

Mellandagsrea

Jennie följde med mig till Umeå idag, riktigt roligt att få hitta på något med henne! :-) Det kändes nästan som att man inte ahnn någonting nere på stan även fast vi var där i ungefär 4-5 timmar. men då vare ju cp mycket folk också.

Har köpt mig fotoböcker idag, här helnöjd :-D Så nu jävlar ska jag läara mig mer!

Har för mig att det är bra böcker att lära sig ifrån.


Jennie den otursfågeln tappade sin väska idag också utan att hon visste om de. Hon skulle kolla vilken sida tanklocket stt på bilen och *vips* trilade väskan ur. Vi hittade den aldrig. Så fy fingert till den tjuven som tog en väskasom låg utanför 7 eleven på teg i Umeå!

Jag ha fått en "väldigt" rolig nyhet idag. Jag har ju ett utslag eller vad man ska kalla det på axeln.. 6-7 cm i diameter är det. "Litet!".. Och det är tydligen ringorm!.. Tro jag då. Måste åka ner till det där förbannade vårdcentralen och kolla upp det. Hmm. Uscha buscha, måste ha fått det från mammas katt.. För jag ha då fan inte vart i närheten av en ko eller marsvin.


Imorgon blir det badhuset med Jennie..

Stygga klipp

Hund på studsmatta   
Hund på studsmatta



En elefants självprträtt
En elefants självprträtt



 Katt spelar död
Katt spelar död


Kattungen får en snyting
Kattungen får en snyting

The ride

Nu var det väl ändå på tiden att jag visade en bild på bilen, jag är ju så förbannat seg ibland alltså.





Det skumma med färgen på bilen är att den ändras hela tiden. Ibland är den mörk grå, blå eller grön. Ganska tufft! Sen har den ju ögonlock! hihi! ;-)

Mellandagarna

Idag vart det in till Umeå för och handla, skulle egentligen in med Gojj men det var inte av. Hmm.. Så jag följde med familjen istället. Det var ett par jeans, en tröja, en liten bra grej  från Clarins och min parfym som jag fick gå och köpa som var en julklapp från honey. Det var det lilla jag hann köpa, men ska in på måndag igen och se om man hittar sig något :-)

Snart är det nyår också, jag har ingen aning vad man ska hitta på. Ingen verkar veta vad dom ska göra heller.. Hmm. Sen var det ju det dära med nyårs löften, sånt är ju nästan ett måste att ha nog för att man nästan aldrig håller dom, men ska verkligen försöka det här gången haha. Ett av mina är då att försöka sluta snusa, nog för att det känns så bara jobbigt, man kan få sånt jävla humör. Suck. Ja får se hur det kommer går!
Nån fler som tänker försöka ge ett nyårs löfte?

Älskade parfym



Nu har jag fått min julklapp av älsklingen, en parfym! :-D Jag har velat ha det i snart ett år! jag bara älskar den!

Utan vatten snart?

Vad fan är här för skit nu då? Måste vi snåla med vattnet?.. Suck.

"Bjurholmsbor uppmanas att spara på vattnet

Boende i Bjurholm uppmanas att vara sparsamma med vattnet på grund av ett tekniskt fel med vattenförsörjningen.

Det är problem med styrningen av en pump som gör att kommunen går ut och uppmanar till återhållsamhet med vattnet i centrala Bjurholm.
- Det är inte så lätt att få tag på reservdelar så här mitt i jultider, säger Elisabeth Lycksell vid tekniska avdelningen på Bjurholms kommun.
Hur länge bjurholmsborna måste spara in på vattnet är oklart.
- Med den här uppmaningen hoppas vi kunna undvika att vattnet tar helt slut, säger Lycksell."


/Taget ut VK

 



Angsjöbanan

Kom ihåg att här tas inga bilder utav lov!











Lights

Jag och bror Jens fick tråkigt en stund på julafton och lekte lite grann med kameran.







25 december



   

Lite mer seriösa foton kommer senare...

Bilder från Julafton




Brosan, död på soffan.


Pelle och mormor


Jag hade till och med jul i mobilen!



This is Bob! Det här var klart bästa julklappen, en liten och söt, gosig bulldog! :-D Nu blir jag bara mer peppad på att skaffa mig en liten voffsing!

Julafton!

Nu blir det att jobba lite grann, på julafton. Men det handlar bara om en timma så det är ju lugnt. Ska hjälpa älskligen men lite saker osv. Sen blir det att fara över till honeys mamma och pappa och säga hej och sen så måste ju Joyce så sin julklapp :-) Sen ska jag dra till min lille mamma.
Vi ska göra så iår att vi ska öppna ett paket i timmen, det kommer förmodligen att driva mina två bröder till vansinne, haha. Sen ska vi spela nått julspel som jag inte riktigt fattar hur man ska göra, vi ska spela om olika julklappar. Får se hur det går!

Sent ikväll så ska jag på den hemska kyrkogården och fota, det är förmodligen jätte fint där ikväll. Alla har vart och tänt på gravarna, hoppas det inte är så kallt bara.

Igår var jag i Umeå med mamma och Pelle, jag köpte äntligen mina shoes som jag ville ha, hihi :-D Och det bästa av allt så har min faster, hennes tjej och farmor kommit upp till Norrland så jag fick träffa dom igår. Känns som att jag inte ha träffat min faster på evigheter så det var riktigt skoj att få träffa dom en liten stund :-D Tack så hemskt mkt för jackan!




Ska ni gör något speciellt idag på julafton? Dela med er o berätta.. :-)


Uppesittarkväll

Nu jädrans spelas det Bingo Lotto! .. Och jag ska ha C30! Den är min! Jag ska vinna den!
... eller en utomlandsresa! Pengar går också bra.




Gojj & Jennie, det är bara ni ger upp!

Dagen innan julafton

Om några timmar blir det att åka till Umeå, ska dit med mamma och Pelle igen i deras nya flashiga Volvo.
Jag ska få hämta ut min telefon imorgon, hihi! Nu är den äntligen klar! Sen måste jag lämna i den där förbannade bil stereon, den har blivit cp även fast de är ny köpt.. Hmm.

Sen tror jag att det blir till att unna sig ett par nya shoes imorgon :-)

Nu blir det att jobba lite sen sova!

Beslutsångest

Idag fick jag min nyårsklänning... och jag vill inte ha den. Ovanligt!
Så nu ha jag beställt en ny, och den här vill jag verkligen ha. Gillar jag inte den så får man väl dra det där nya innet, gå naken helt enkelt!



Tubtopsklänningar är det bästa!



Psst! Det var tydligen 6 st öl i julhinken, älsklingen hade tjuv druckit några. Men de gör inte mig något, jag dricker ju som inte längre. Jag har väl inte druckit på 4 månader snart.. Ja, det är 4 månader den sista :-) OCH JAG ÄR INTE GRAVID!

Jul hink

Kolla vad jag o honey fick av chefen och Tommy! Tyckte det var en jätte rolig grej att få!... Inte alla som får en jul hink ;-)



Innehåll:
  • Julmust
  • 3 öl
  • 4 energidryck (Det går åt mkt sånt)
  • Banan
  • Jordnötter
  • Chips
  • 2 triss lotter

God jul



God jul på er mina trogna läsare! :-)

rubrik

Jag hade skrivit fel i förra inlägget om Häggströms Modehus, dom ska tydligen inte lägga ner... Enligt Gojj. Det var nått märke som skulle sluta säljas... Eller hur det nu var. Rätt ska vara rätt!

Jag var hur som helst där idag, första gåmgen jag vart där. Riktigt stor och fin affär för att vara på så litet ställe. Fanns jätte många fina märkeskläder men jag hittade inte så mycket, hade väl inte så myckt till pengar heller så.

Sen vart det en sväng in till Umeå, fick mig två tröjor och ett par örhängen. Hittade även två par skor på Din sko som jag så jävla gärna ville ha, men det blir tyvärr till att köpe dom senare när man har fått pengar. :-( Ett av dom var ett par ripp off av Uggs, dom är ju så sköna!



Jag saknar I så jävla mycket, vill träffa dig snart. Men träffen blir ju bara uppskjuten hela tiden... Börjar tro att det gör det med flit. Vi är inga dåliga nmänniskor!

Ingen tripp

Det blev ingen resa ner till Norrköping, synd. Jag var som ganska peppad på de. Pelle var tvungen att jobba lite grann på lördag så det var riktigt synd.

Imorgon blir det till att fara och handla med lille mami i Umeå!.. Sen så ska vi svänga förbi Lödgeå på Häggströms modehus, det låter som värsta bajs stället men kollade på deras hemsida då hade de rätt schyssta märken. De har tydligen utförsäljning fredag-söndag sen stänger de igen för de har tydligen gått i konkurs.

Nu är klänningen beställd! hihi! Det var ganska mongiga storlekar så jag hoppas det blir rätt!

Bästa filmen jag sett på länge




Gran Torino - Så jävla cool film alltså! Clint Eastwood ha ju så jävla skön roll i filmen. Jag skulle lätt vilja ha sett den på bio. Den får lätt topp betyg av mig!

Jag o älsklingen var tvungen att kolla upp och gammal Clitan är idag.. Han är ju för tusan hela 78 år! Gamm gubbe! Då måste han vara 77 år om filmen gjordes under 2007. Bra gjort  av gamm gubben!

Den går på bio 6 mars -09, då tycker jag att ni trogna läsare ska står först i biljettkön! 76 dagar kvar till permiären! haha!

Nyårsfin och besluts ångest

Nu har jag hittat min nyårs klänning!.. Eller klänningar! Jag har lite svårt och välja vilken jag ska köpa. Försöker välja en nu så man inte är ute i sista minuten, haha :-S


A.
     B.

C.           D.

Vilken tycker ni?


Någon av dom här kommer nog att bli beställd! :-D

jag vill jobba!

Nu saknar jag barnen på dagis, jag vill jobba! Jag vill gör något om dagarna!

Julbak som skulle vara seriöst men blev "seriöst"







Det blir inga bilder från när jag var ute och fotade, det vart så dåliga bilder :-/

Julbak

Ikväll har jag och Gojj vart duktig!
Vi har gjort knäck och oseriösa pepparkakor. Det tog typ 100år innan knäcken vart klar.. Och pepparkakorna, ja orkar jag ens nämna nått om dom? Inte så värst seriösa kan jag lova.

Om ni har tur kanske ni får se dom fina pepparkakorna sen, haha!

tripp

Ja det kanske blir en liten tripp på fredag till Norrköping, eller vart de nu var vi skulle fara. Pelle frågade om jag ville följa med dit ner för att han skulle kolla på en bil som han kanske skulle köpa. Han verkar också ha fått Passat sjukan, haha. Så hoppas det blir av, skulle vara roligt och få fara på en liten tripp :-)
Då blir det tåg ner på fredag kväll och sen är man framme på lördag. Får se hur det blir om han nu får sin bil såld innan.

Förlåt, jag har inte hunnit fota min bil än :-/ Igår hann det blir så mörkt och idag har de vart världens piss väder så man har inte ens velat gå ut. Ska se om det kanske blir bättre imorgon förhoppningvis.

happy birthday

I måndags fyllde brorsan år, Jens. Han fyllde 12 år. Grattis!

Jag har ju allt planerat som vanligt så i söndag funderade jag på att dra in dagen feter till Umeå och handla en födelsedags present åt honom och passa på att köpa en present till min andra bror som som bara fyller år en månad efter, samma dag som jag :-)

Jens ville ju ah en datamus, och det var ju en speciell. Den fanns inte på Elgiganten så kag fick ju åka runt halva stan för att hitta åt en annan. Den vart dyrare en min limit som jag hade. De vart inte den han ville han men en liknande men han verkade då ha blivit glad ändå :-)

Jennie var så snäll och följde med mig ner på stan och överallt jag skulle. Det var roligt och få tillbringa lite tid med henne och hitta på nått.. :-)


f o t o g r a f e r i n g
Jag ah velat fara ut och fota hur länge som helst. Det ser ju så fint ute nu när snön ligger på trädena. Men då skare ju så klart aldrig vara fint väder, bara mulet och jävligt. och när det väl är fint ute då ska man naturligtvis jobba.
Men jag for ut ändå igår, nån ahde ju ramlat av lite grann från träderna så de va ju inte lika fint och fick inte dom bilderna jag riktigt ville ha men jag kan ju kanske visa dom sen :-)

New car

Äntligen nu har vi en ny bil! :-D hihi!
Det blev ju en tripp på 30 mil upp till Piteå igår och kolla på en bil, vi blev hel kär i den! Den var mkt finare i verkligheten! :-D
Men fy så roligt dom pratar där uppe alltså, Pite måle! Haha!

Sen fick ju mamma reda på att dom har ju Dollar Store där så då vart de att fara dit. Dom har ju rätt schyssta grejer där ändå. Jag råkade plocka på mig lite väl mkt saker.. 600 kr vart men. Men inte så farligt ändå. Så nu ska jag sätta upp lite tavlor osv så det ser ut som att det bor någon här iaf!

Igår höll jag på att brinna upp av ilska, jag trodde vi hade blivit lurade på bil köpet, jag kunde inte öppna bilen igen, dosan vägrade funka!!! Batterierna i nyckeln hade tagit slut så jag och Pelle stod och jävlades med det där ett tag och fick det jävlar i mig inte att funka. Så en sur Therese fick gå hem.
Idag kommer Pelle förbi och har fiixat det. När man tydligen byter batteri i dosan så nolsäller sig dosan och man måste vrida om nyckeln i låset för att det skulle koda om sig och funka. Så nu är man då mindre förbannad. Haha!

Ska ta och lägga in en bild senare så ni får se våran nya beauty!

Fix

Ja nu håller jag på att designa om bloggen, äntligen.. Den är inte klar än men jag ha redan fått fina kommentarer så det är roligt :-) Menyn på sidan faller ner i Explorer, fattar inte alls vad som hänt :-( Så jag hoppas dom flesta använder Firefox :-P

trasig

Fick höra om proverna idag från vårdcentralen, jag kommer inte ihåg vad det hette men jag hade ingen galen hormon sköldkörtel iaf så det blir att åka dit på tisdag igen och forska vidare vad det är jag har. Det finns tydligen en risk att jag kan ha struma för det finns i släkten så det känns ju surt.

Jag är trasig alltså, nu har jag typ fått magkatarr eller vad det är. Efter tre dagar som man har haft ont i mellangärdet så bryter panik värken ut. Skulle äta mat idag och innan hade jag ont, började äta och fick världens jävla panik värk precis som att jag åt rakblad. Så värken gick upp och ner i 3 timmar, det var bara o ligga ner för det gick typ inte att gå.. Mamma var söt och köpte nå medecin så nu är det bättre.
Så går det när man inte äter mat riktigt men man får helt enkelt skylla sig själv. Det är inte första gången så. Jag har ju mina peridoer som alla andra. Ibland känns det som att man inte vill äta någonting eller så blir man aldrig mätt och får syssel sätta sig med att bara äta hela dagarna.

b i l  k ö p
Nu är jag ivrig! Imorgon blir det att åka till Piteå och kolla på en bil, hihi! Vi fick lånet idag så får hoppas att bilen är något och har nå som man får sig en bil någon gång :-D

Nu ikväll ha jag vart hos mamma, ha vart där och ätit tacos och drygat mig med henne och Pelle lite grann. Nu är man hemma igen, ska väl duscha och sen ska man väl jobba eller fixa bloggen. Den ser som ganska mongo ut i explorer så.

tripp trapp

Straff tiden hoss tandläkaren gick bra, jag kom i tid... Nää, där ljög jag allt. 10 min sen var jag men dom verkade inte ta det så allvarligt utan dom bara skrattade åt mig och sa att jag var så yrvaken.

Nej nu ska jag väl göra något  nyttigt, jobba eller nått



Håller tummar för att vi ska ha pengar till att köpa bilen i helgen!

Mer jobb

Nu har jag fått jobba mer, jippi!

07:50 igår ringde Gunilla F mig och frågade om jag hade lust att jobba. Så det var bara att kliva upp och göra sig i ordning och fixa en bil så jag kunde ta mig ut till Vitnattnet. Jag har jobbat där både igår och idag, hur mysigt dagis som helst!
Hoppas det går bra för barnen ikväll som ska ha Luciatåg :-)

Fick göra idag att chefen tyckte tydligen bra om mig, att jag är så positiv osv så det är ju jättebra! :-D

l u c i a f e s t
Det blir tydligen inte att fara på brorsans klass luciafest, han är sjuk nu så då är det ju ingen idé att fara dit då.
Minns våran luciafest så väl som vi hade i 8:an, fy så kul de var! Jag o Jennie hade klätt ut oss till sumos, vi hade typ tre dunkjackor på oss var för och se feta ut. Varmt eller? Jag vill gå i högstadiet igen!


b i l  k ö p ? i helgen kanske det blir en ny bil, hihi!

Läkarbesök

Ja då har man vart hos farbror doktorn idag. Missade tiden hos tandläkaren klantig som jag är och som straff så ska jag dit 7:40 på fredag. Som sagt så var jag hos läkaren idag för jag har nå fel i halsen. Dom trodde först det var infektion men det var det inte så nu tror dom att jag har struma. Prov svaret får jag på fredag!

Äckligast av allt var att dom var tvungen att ta blodprov... I ARMVECKET! Jag hatar det! Det finns inget mer obehagligt! Cool som jag är så sitter jag och säger flera gånger om.. "Jag kommer svimma, jag kommer svimmma!!!!" Tur man är tuff!

19 left to christmas

Jag längtar så oerhört mkt till julafton alltså. I år ska vi vara hemma för först gången på 12 år. Längtar till att bara få sitta hemma med mamma, Pelle, Robin o Jens och bara ta det lungt. Att bara få vara med familjen, så jävla skönt alltså! Det är de jag längtar till.

Grannen kom precis ner och gav oss lussebullar som hon nyss hade bakat, hur snällt var inte det då?

Det blev ingen barn fotning i dag, hmm. Ikväll ska man väl dra förbi min söta momor o hämta sylt som hon har gjort till Cardan, dra till Cardans pappa så han får kolla på bilarna vi har tittat ut. Jag vill ha en ny biiiiiil! Just nu får jag bara köra runt i mammas bil och den går skit dåligt. Min bishi gick ju hårdare! Sen blire väl fotning och film med nöten Gojj!

Belysning

Nu är hallen lite mysigare!



En kvist grej med belysning! Hur mysig som helst är den..
Den finns i svart, vit och röd. Och finns att köpa på Järnia, Rusta eller Clas Ohlsson. Vasen köpte jag på Laherhaus för 150 kr.
Kvistarna spretade ju åt alla håll så jag knövlade ner frys påsar så de skulle hållas på plats. Det ser inte så dumt ut ändå!

Ikväll tror jag det blir till att fota gröna lund men den galna julbelsyningen!

Från ovan






Dagis

Kolla vilken fin tomte jag fick av ett barn på dagis!


work

07:14 hade chefen för barnomsorgen ringt mig, jag var sten död så jag hörde absolut inte att de ringde. Som tur ringde om till mamma och berättade att hon ville ha tag på mig o fråga om jag ville jobba på dagis om 45 min. Mamma ringde som ett cp till mig så tillslut kom jag till liv.
Det var bara att kliva upp och iväg och jobba. Vart inte mkt sömn dock. 2 ½ timma, men det är bara o trycka i sig kaffe o energi drycker så gåre fin fint! Så idag har jag jobbar till 16:00.. Riktigt trevligt att ha något vettigt att göra. Fick jobba på avdelningen Björken för första gången så det var skoj :-)

Nu ska jag sova!

kyrkan




Joyce

En promenad ner till hängbron






Skyltsöndagen

Är inte riktigt nöjd med bilderna, kunde ha gjort bättre ifrån mig.








Hundvakt



Sötnötterna!


Kreativiteten är igång

Nu har jag vart inne på länge att jag ska göra ett tryck till en tröja. Snart har jag ett tryck klart som jag verkligen ska tryckas på en tröja. Trcyket heter "Listen to it". Det är lite små fix kvar. Så jag får väl ta och visa det sen när det blir klart om dte blir bra om sagt.

Ihelgen blir det fotning! Jag ska till Vännäs och fota julbelysnigen de har efter gatorna. Jag får hoppas det blir bättre än de jag fotade på skyltsöndagen här i Bjurholm iaf. Peppad! Det som gör en mindre peppad är att folk verkligen står och stirrar på en när man väl står där framme med kameran, det är skit jobbigt, haha! Man känner sig ju aldrig fånig! hehe!

Justja! Sen måste jag ju så klart fara på gröna lund och fota där dom ha sin tävling varje går vem-man-klämma-in-mest-belysning! Haha! Jag blev ju lurad till Karlsbäck förra året av en viss Gojj som sa att det skulle tydligen vara så himla fint där. Inte fan vare nån märkvärdig blesyning där när vi kom dit, så det var ju vara att vända om igen efter den halkiga, slingriga, bajsiga vägen.

Sen blire till att fota nå söta barn på lördagen tro jag det blir eller om det inte blir imorgon, eller idag blire ju, Fredag. Micke och Emilia, det ska bli skoj! :-) Måste höra med Gryn när de egentligen skulle vara, jag har ju ett bra minne som vanligt.

Nu ska jag leka med mitt älskade Adobe Illustrator!

a grown man trapped inside a 7 year old boys body

En 7 åringen ligger tyst på soffan och från ingenstans säger han till sin mamma (Bonska)
- Men du Annica, enn här helgen den ha gått fort!

Han tittar på klockan och sen avbryter sin pappa som sitter i en diskussion
- Men du Mikal, ska du int si på nyhetren ida?


Jag måste ha den coolaste kusinen alltså!

Skärpning

Nu har jag allt vart dålig på att blogga alltså. Skärpning lilla fröken Therése! Där kom fy fingret fram!

Idag ha jag gjort något väldigt ovanligt alltså, jag har vart o simmat! Jag har seriöst inte vart på ett badhus sen jag gick i 7an. Det är alltså 5 år sen! Jag, Gojj & Gryn drog dit och simmade några längder, riktigt skönt! Eller Gojj hann bara två för hon solade solarium för första gången i sitt liv haha. Jag rör ju aldrig på mig längre så jag lär ha världens träningsverk imorgon så jag lär ju knappast kunna röra mig.

The Spacklers har vart igång igen! Jag har som hjälp Gojj med hennes projekt hon har igång nu, hon ska ju måla om sitt rum. Så vi har spacklat och sandpapprat väggarna. Jag var ju väldigt smart, helt svart klädd och de slutade med att jag vart helt vit till och med i håret så de vart ju mindre lyckat. Men kan lova ett det såg roligt ut. Jag fick se mig själv gråhårig för första gången!

n e w   h a i r c u t

Nu ha jag faktiskt klippt mig! Klippte mig i onsdags på Headline uppe på strömpilen i Umeå. Riktigt trevlig frisör jag fick :-) Det var som ett  tagt sne jag klippte mig, i April så det var då på tiden. Det blev uppklippt med lugg så jag är faktiskt nöjd :-) Färgade håret här om dagen också, brunt skulle de bli men det blev svart haha. Så nu ser man ut som en riktig blekfis kan jag lova men färgen kommer ju bli lite ljusare som tur är.

Julhandla

Idag vart det till att julhandla med Gryn! Skoj! För engångs skull så är man då ute i tid, annars brukar det typ va mellan 1 vecka och 3 dagar innan jul, då det är som mest folk haha.
Handlade inte julklappar till så många, bara de som är mest nödvändiga. Och tro det eller ej men det tog 3 timmar att slå in 4 paket, haha!  Jag ljuger inte! Gillar att sitta och pyssla o greja på, fast jag måste skylla på att det som tog mest tid var att bråka med några pennor som inte funkade som dom skulle. Men är man tjurig så är man haha.

De ringde från dagis idag också och undrade om jag kunde jobba på direkten fram till klockan 16 men då var jag redan på väg in till Umeå så de kändes ganska drygt att vända om när man äntligen gjort sig redo till att fara.

Köpte ett par jätte fina örhängen till mgi själv idag också som jag har fått dyng ont av nu. Känns som att halsen ska svälla igen. Nedrans nickel allergi!


Imorgon blire klippning! Hihi!