Foto - Jag lyckades! WHOHO!

Jag har försökt ta en sån här action bild ett tag men nu ha jag lyckats! :-D

Igår var jag och älsklingen och hälsade på min halvbror Markus som fyller 8 år nu på tisdag :-) Vi grattade honom i förskott eftersom vi kommer inte kunna ta oss in något till veckan eftersom de bllir nog till att jobba. Vi blev bjuden på grillat och sen go efterrätten.. Jordgubbar med vanilj sås.. Muuuuuums!

Grattis till lill skiten Markus :-)








Jag, Cardan, Pappa och Markus åkte in på Wheels och kollade lite grann på kvällen. Riktigt många fina bilar var det, men de gick bra nog segt genom stan, haha. Hörde på radion att det var några som hade åkt 15 timmar för att komma till Wheels i Umeå, haha.

Kvällens kommentar
"Helvete vilken fet bil du har!"

Natt fiske

I förrgår åkte vi ut till Ottervattne för o fiska och gissa vad jag fick?
Två st 0,5 kg aborrar! AAAAH! Fy fan vad nöjd jag var, största fiskarna jag någonsin har fått!
Slog nytt fiske rekord också.. 6 st aborrar och 1 mört! haha :P

Torsken Therese, Mörten Martin, Grodan Gojj, Regnbågslaxen Rickard


Dutti Telees!
I förrgår va jag så himla duktig! Jag krattade mammas gård, rensade buskarna från ogräs, klippte Pelles gräsmatta OCH så ha jag städat hemma hos mamma.. Fy fan va duktig jag är!
Många tycker nog att jag är dum i huvudet som gör sånt, men nu äre faktiskt så att jag måste alltid ha något och göra annars blir jag knäpp, jag blir så jävulst rastlös. Så jag blir nästan lättare sagt road utav och sitta och slita ogräs i timmar. I know im wierd, haha....


Imorgon kommer mamma hem från Thailand! :-D

Nåldyna

Nu ska man pierca sig igen!
Ögonbrynet, tungan, näsan läppen.. Man ger sig aldrig, ha man en gång gjort de måste man göra de fler ggr hehe.  Eller ha funderat på de i ett tag nu iaf.. eller jag vet inte. Åååh, jag får alltid sån besluts ångest, haha. Är både sugen på att pierca sig och tattuera, isf skulle de blir en syskon tatuering :-)
Men de känns som det blir en piercing, finns inte så mkt pengar nu iaf till och tatuera sig, men de ska bli av iaf! Hade tänkt mig en mouche piercing, naaajs!


http://www.stylesearch.se/snacka/?tips=7002bd69-4500-49b5-bbf5-0e66af623ede



Ska beställa tid imorgon!.. Eller jag vet inte, kan fan inte bestämma mig! haha

Galenskap

Vi har ju hur många konstiga människor här som helst, det händer konstiga saker här och halva bjurholm består väl bara utav alkisar.. Ingen aning varför jag drog upp de för de va inte de jag skulle komma till.. hmm.
Nu ha det vart fyra inbrott här på en månad. Järnia, ICA, UG (Ungdomsgården) och Golfrestaurangen. Man fattar ju direkt att det är ju nå ungdommar som inte ha nå bättre för sig, men speciellt smart är dom ju inte heller för den delen. Alla vet väl redan vilka det är som har gjort inbrotten men. Det är väl bara en tids fråga innan Lilla Skafferiet (en kiosk) får inbrott igen också. Jävla idioter alltså!
Jag hoppas ni lär er något av de polisen stoppade er för, de ni gjorde innan och att ni växer upp och skaffar er lite vett.


Ja för att snacka om någonting annat så är min dumma mamma i Thailand nu och har lämnat av mig här i den kalla, regniga svenska sommaren. Är så sjukt avundsjuk! Där ska hon och Pelle plupp vara i två veckor. Fy fan vad härligt de skulle var och få fara utomlands nu. Första veckorna på den svenska sommaren finns de inte så mycket att göra här så de skulle sitta fel med 2 veckor i Thailand, känns som man skulle behöva komma bort härifrån ett litet tag. Det gör så stor skillnad att fara utomlands, man känner ingen, bra väder, trevliga och glada människor.. Man behöver bara ligga och sola hela dagarna och ta det lungt och njuta!
Nä men kanske skulle försöka att spara ihop nå pengar så man kunde ta sig utomlands över jul, nyår och de där!


Rättegången
Det gick igenom, 7,500kr till den ena och 30 timmars sammhälls tjänts för den andra. Allting blev som de skulle och jag hoppas det ordnar sig för båda två, att dom lär sig något av det som har hänt.


Fishing



Idag vart det en fiskar dag! Jag, Gojj, Cardan & Martin drog och fiskade. Riktigt skoj faktiskt och jag vann på löpet med att få flest fiskar, 3 st! Cardan fick en och Gojj och Martin fick ingen haha.

Jag som hoppades på att det skulle åska och blixtra idag så jag kunde ta några fräna bilder, men det vart då icket av. suck.








Studenten 2008

Nu har den dagen kommit!

I onsdags, 07:00 började champang frukosten, och jag och Gojj var ju tvungen att vara vaken 1½ timma före ungefär för vi bor ju som i Bjurholm nu. Men trevligt vare iaf! Jag och Sofie var då först där haha.



På skolan senare så samlades vi i Vildmannen där lärarna hade en liten teater och delade ut betyg. Riktigt ful teater, det var om alla klagomål vi elever har gett på skolan, skoj :-D Upp till klassrummet och tog en stress fika sen vare utsparken. Flera klasser samlades i trapphuset innan vi fick gå ut. Tänk er hur många klasser som helst som står och tränger i ett trapphus och står och sjunger för fullhals så de ekar i hela JB huset, det var riktigt fränt. Haha!



Alltså våran vagn, de vare fulaste jag har sett! Det såg ut som en släpvagn seriöst och det såg då absolut inte ut som att hela klassen skulle rymmas där i iaf, men de gick bra förutom att man höll på att riva sönder strumpbyxorna och klänningen när man skulle kliva i vagnen och visa allting, hahah! Fast jag ska inte klaga, en annan klass åkte då i en kontainer, haha!




Hem till pappa och tog en powernap på 4 timmar, sen middag som farmor hade gjort och efterrät.. Jordgubbar muuuuuuuums! In till Umeå igen och festa. Jag, Gojj och Madde hamnade på Corona.. Helt värdelösa drinkar hade dom där iaf. Jag och Gojj tryckte i oss hur många som helst och man kände inte av nått, tro dom hade i vatten istället för sprit, seriöst! Men barttendern av ju iaf het haha...




På kvällen så..
- fick jag höra att jag var en media hora, för man säger tydligen så om dom som går media.. hmm
 - trodde någon att jag var fick för de stod "Bytingen" på min student mössa och fattade ingen av avd jag sa..
 - och en vidrig turk tog mig på röven......



Vad blire till hösten då?
Jobba igen två ämnen på skolan.. Projketarbetet och Psykologi. Läsa igen resten av mina 5 igen på komvux. (När jag orkar..) och jobba på Tryckt!

Tallbergsbroarna












Cross banan