Pengar! *poff* Borta!!

Idag vart de lite shopping med Päran.. Lite väl mycket än vad man egentligen skulle ha då men. Och som vanligt, hon som bara ska följa med som sällskap utan att handla, handlar jätte mycket! Haha!
Nu är alkohol fixat iaf, biljetter till storsjöyran, sovplats... m.m. Har snackat med chefen idag också så jag får vara ledig på fredag. Skita bra! Sen fick jag höra att hon skulle vara där också.. Känner nästan på mig att jag kommer skämma ut mig för chefen, haha! Kommer där i dyngfyllan med ögonen i alla vädersträck "Tjeeeeenare Sirkka!!".. Hahaha fy!
Vi har försökt kolla efter en utlands resa också men måste vänta en vecka till ungefär på en sista-minuten-resa. Jag ska utomlands!! Vet aldrig någon gång man mår så jävulst bra som man gör då man är i ett annat land, i gó värmen. Finns inge härligare!

Nej nu ska man väl kanske försöka ta sig i säng. Imorgon blir de en allvarlig dag. Jobba över, flytta grejer, betala räkningar osv. Usch

Storsjöyran

Nu är de inte länge kvar. Nästa vecka på torsdag så drar jag och päran!
Vi har försökt fixa de mesta nu.. Vi ha iaf fixat ett partytält, yeah! Som vi ha fått låna av Bibbi, tackar tackar! Päran fick sitt easy-up tält tillslut. Hon har tjata om det där tältet så himla mycket, som tur så fick vi då låna ett. Dom var ganska dyr och köpa ändå bara för och ha en helg.. 800:-
Sen ha vi våra super duper coola rosa stolar med öl hållare, haha. Jag har då inte ens hunnit provsitta min än men. Tältet skulle iaf bara ha vart rosa så skulle de se riktigt girly ut, haha.
Nu har jag bara en jävla massa timmar att jobba igen innan torsdag, vette fan hur jag ska hinna med det men de ordnar sig väl.

Annas möhippa

Jaah, i måndags vart de möhippa för Anna. Riktigt skoj! :-D
Erika N, Erika I, Sara, Elin, Malin, Marlene och jag! Lite konstigt och sätta det på en måndag men det strulade ju och hade sig men de vart bra ändå. Anna var då nöjd och det var ju då huvudsaken. Sen är man ju bjuden på bröllop den 15 augusti :-D Fy fan va skoj, längtar dit!! Vill se Anna i sin fina bröllopsklänning.
 
Kommer lägga upp lite bilder senare någon dag då jag har tid och ork.

Motorveckan

Ja, jag tro fan det blir att åka till Lycksele i helgen. Har inget bättre för mig.. Får man ta och fota lite najsa bilar också! :-) Fast jag måste då ta och städa och tvätta bilen innan jag drar dit så den blir reeeen och fiiiin. Fick ju nästan skämmas när man for till Åsele med den, dyng gris! Och när ska jag hitta tid till de då?.. Hmm.

En grabb som hittat åt min blogg sen jag fotade hans bil i Åsele, verkade då vara nöjd med bilder. Skit skoj! :-D

Kom hem i brevlådan idag!

Lite tråkigt med svart till sommaren men kunde bara inte låta bli att köpa den!


Utanför Fredrika ca. kl 23.30






Åsele

Vart lite rastlös lördag kvällen så jag valde att fota bilar..




























Födelsedag

Var och hälsade på min lillebror Markus förra veckan för att ge honom en födelsedags present. Han fyllde ju år den 1 juli..  9 år är han nu, börjar bli riktigt stor grabben! :-)

Fick se hans nya fyrhjuling också, riktigt frän måste jag säga! Pappa skulle ju så klart leka med den när vi kom dit.




Markus är ju helt galen i Monster Energy drycken, ingen aning varför för jag tycker den smakar skit. Alldeles för söt. Hur som helst så fixade jag fram en Monster tröja åt honom från jobbet,
Tryckt.se. Oj vad han lyste upp när han fick den, han vart så himla glad :-D

Är du kanske sugen på en Monster t-shirt för en billig peng? Kontakta mig då på [email protected]

Oväder 16/7

Fick bara med åskan på två bilder, bättre lycka nästa gång. Det var ju lättare sagt än gjort och försöka få den på bild... Men nu väntar jag på mer oväder så man får springa runt och jaga åskan.

Vad tycker ni om bilderna då?






Flower



Jag vet, bilden är väldigt brusig.. Men jag lägger ut den ändå.



Time


Hagel stora som köttbullar

Vet varken in ut.. upp, ner.. rätt eller fel. Känner som att man kommer spricka snart av alla känslorna man har. Man skulle ha fått komma bort ett tag... Längtar till agusti till dom gyllene sju dagarna :-)

Hur som helst så har jag jagat ovädret. Jag skulle fota åskan! Det var ju lättare sagt än gjort.... Sen så klart är det ju alltid något när man ska ut och fota, den här gången hade man lite batteri. Måste fan köpa ett extra, det här går fan bara inte. När den dog så kom det bästa ovädret fram till Bjurholm och då ska jag ju så klart inte ha något att fota med.

Fick låna
Angelicas kamera en liten stund då, riktigt skoj. Då vart min goa gamla krämerna ganska tråkigt, haha. Kanske skulle man ha köpt sig en ny?
Hur som helst så tro jag då jag fånga en bild på ovädret.. typ 1 av 100. Ingen aning riktigt om de vart bra eller inte men de får jag ju se senare.

Läste på VK att det hade haglat i Åsele. de var stora som köttbullar och hade skadat byggnader och bilar.. Schysst! Så jag ah vart ganska rädd att de skulle komma hit. Är ju rädd om min brum!

Så nu vill jag ha mer oväder till Bjurholm så man få jaga åskan!! Fast i helgen får de ta och vara fint.. Det blir nog Åsele för min del.

Shakti mattor - Pirat kopior!

Det finns många åsikter och dom omtalade spikmattorna. Vissa tror inte på dom alls och andra tycker att dom är jättebra.
Jag fick hem min bara förra veckan för att testa själv och skaffa en egen uppfattning. Dom ska tydligen hjälpa mot en hel del saker tex. om man som jag biter, gnisslar tänderna, spänner käken osv. Man får sån jääävulst huvudvärk av att gå runt och ha ont och det kan hålla i sig ett bra tag.. Och då menar jag upp till dagar! Jag la huvudet på den i kanske 15-20 min och tro det eller ej men det vart faktiskt bra! Spänningarna släppte rejält, så jag är då nöjd.

Läste på
VK idag och nu finns det tydligen kopior ute som är bara bajs. Piggarna lossnar, ger inte lika bra tryck, sömmarna går upp.. Inte lika bra kvalité helt enkelt! Dom hade sålts på Vännäs marknaden ca 150 kr billigare så de är nog ett par stycken som har blivit helt lurade. Så man får ta och se upp för vad man köper ute på marknaderna i sommar.



För att vara säker så kan man köpa från ett säkert ställe. Tex. Bodystore, köpte min där, hihi! När du köper den hos Bodystore behöver du inte ens betala frakten :-) Nu är du beställer får du med Omega-3 helt gratis! De är bra skit!


Ä R   D I N   M A T T A   Ä K T A ?
  •  Trycket är ofta svagt och grönaktigt på kopiorna
  • Passformen är sämre och plastpiggarna är limmade ovanpå trycket.
  • Kopiorna kan ha en frän klisterlukt.
  • Skumgummit i mattan är mjukare och inte lika fast som på originalet.
  • På den äkta mattan sitter öglorna för upphängning ute i hörnen.
  •  Den äkta Shaktimattan ligger i en påse tillverkad av tunn, genomskinlig cellofan.
  • Lågt pris kan vara en varningssignal att det rör sig om en kopia.

Läs mer på Aftonbladet



Fittpingis

Halkade in på Bingo Rimers blogg och hittade en så jäkla fult inlägg, Träna snippan?? Det måste bara läsas, hur fult som helst. Man får inte annat än garva. Haha!

Mollan

Hittade nå bilder som jag fotade på Mollan för ett bra tag sen..
Lill bäbisen har ju börjat löpa nu också och hon är bara 6 månader gammal.. Det ska dom tydligen börja med när dom är 1 år ungefär. Men små hundar har tydligen en tendens att börja tidigare. Så nu blir det för mamma och Pelle att hålla ett extra öga på duracell kaninen Teddy!


Isa fisa

Jag var ju hundvakt för jääätte jääätte länge sen åt lilla Isa, en söt liten husky. Så jag passade så klart på att fota henne. De var lite tufft, men de gick! En busig liten rackare!







Veteran crusingen

Jag är så suuur!
Det vart inte till och fota crusingen något, jag ville verkligen de men de gick inte :-( Och nu såg jag att det var t.o.m någon som frågade efter bilderna så nu känns de ännu mera surt. Buhu!

Jag jobbade över den dagen, sen skulle jag duscha och göra mig i ordning.. På de hade jag en ganska dålig dag så de tog lite extra tid. Vi skulle ju som fara hem till Fidde och äta så jag stressade dit och var där någon gång efter kl 19 och vi skulle ha vart där en timma tidigare.. Innan vi hade fått maten i klar så satte vi oss och åt middag kl 20:45. Det var nästan som menat att jag skulle missa allt!
Så nu är jag jätte ledsen på mig själv, kändes kasst och missa något sånt när de för en gångs skull händer något i Bjurholm och sen hade det var en väldigt rolig grej att få fota!
Och på de så allt annat jag fotade i helgen.. marknaden osv, alla bilder har typ försvunnit. Mitt minneskort som jag fick av chefen fuckade upp sig totalt och det stod bara på kamera skärmen "Byt CF-kort!" och när man ska kolla efter bilderna så finns det inga.. Det var 4GB bilder!!! AAHH!!

Therése för 18 år sen

Fick ett sms igår av min far att han hade hittat en film på en liten 2 årig tjej som liknade mig när jag var liten, haha! Ni måste bara se den!

Klicka
här om inte filmen funkar på bloggen!

The Landlord from Will Ferrell

Fredag

"Nu är det dags för fredagsmyyyyyyyyys..." Nu har jag fått en låt på huvudet som vanligt och nu en lite halv gay reklamlåt dessutom. Hur som helst så är det Bjurholmsdagarna i helgen och ikväll ska det vara en veteran crusing. Så jag ska jobba ikväll en liten stund och fota bilarna som kör runt runt. Men vet inte om jag känner mig så pepp för det ser ut att börja renga snart, hmm. Hoppas det spricker upp iaf!
Imorgon får det också vara fint för då är det ju marknad och då ska jag också fota. Känns lite drygt med allt folk för dom blir så nojiga när man står det med kameran. Men men chefen ville ha bilder och de ska han få!

Nu ska jag stress jobba, duscha och sen dra iväg och grilla! Mums!

Collect Me

Kolla vad jag fick hem i brevlådan då!


Bild: Lånad av Kan Dee

En sån tisha äger jag! :-D Nu har jag hela två st! haha!
Mamma vart så kär i Kan Dee's motiv också så hon beställde t.o.m två st! yeah! Sen fick brors tjej, Linnea, en också :-)

Hoppas det kommer nå fler skojiga motiv snart, så kommer jag säkret och beställa en tredje gång! :-D

Brors konfa

Är inte speciellt nöjd med bilderna alls! Vart lite små sur när vi skulle gå ut från kyrkan och kolla på dom uppställda ungdomarna. Det spö regnade och nån tjöt till om att den var ju så förkyld så dom stack ju iväg direkt och bytte om, så inte fick jag ta någon porträtt bild på Robin. Hmpf.