over and over again

Ledsen och besviken. Jag fattar inte att jag lär mig av det, man går på det var ända jävla gång... Nu är jag på riktigt dåligt humör också. Hmm.
Jadu Thomas W, nu ska jag försöka följa ditt råd. Nog för att det känns som att det bara kommer at bli värre. Men nu är jag så less på alla lögner så jag få väl ge det ett försök då.

True story



American Crime

Riktigt bra film och verklighets baserad dessutom! Gojj höll på att dö och jag nästan grät. Hörde att det var någon annan som hade sett filmen och nästan gråtit i 4 timmar :P
Hemskt film, men bra. Man kan inte fatta hur folk kan betee sig, vad dom egentligen gör i sitt eget hem.

Helt klart en film värd att se!



b a k a   b a k a

I kväll var jag så duktig att jag ställde mig och gjorde en cheesecake!
Ska ta och mumsa lite granna på den imorgon, det ska bli så sjukt gott!

Nu ska jag sova, go natt!


Frost



Hittade en ganska frän sten att fota idag!

Grattis!



Har ju glömt att skriva att min lille pappa fyllde ju år igår! Grattis papi!

BINGO!

Eller inte.. Jag, Gojj & Cardan satt och spelade Bingo Lotto igår, de gick inge bra. Cardan hade till och med satsat på att vinna så han köpte sig en dubbel lott, han skulle vinna en bil. Jag tro alla var en ruta ifrån att vinna något så de vart då bara sura miner. Haha!

Very pretty moooose! Ja, som sagt på kvällen var jag och Gojj lekte runt och jaga älgar igår ute i Nyby. vi hade sett do två dagar i rad. Försökte fota lite men de gick ju ganska bajsigt, de började bli sån dimma sen våga jag inte direkt gå i närmare dom.

Idag har jag vart så duktig och beställt tid för synkontroll i Vännäs, så den 4:e ska jag fara dit! Hoppas man inte har brytningsfel, då blir det snuskigt dyrt. Tyckte Cardans mamma sa 8000 :-S

Det kallas KÄRLEK

tessalisa säger:
muff o muffa! hahaha!
Gojj säger:
då vill jag vara muffa
tessalisa säger:
muffata är du!
Gojj säger:
låter som mofasa du vet pappan i lejonkungen
Gojj säger:
var heter ungen i lejonkungen?
tessalisa säger:
simba
tessalisa säger:
snippa
Gojj säger:

snippa
tessalisa säger:
aah så hette han
Gojj säger:
pung
tessalisa säger:
pungulajus
Gojj säger:
har du problem lr?
tessalisa säger:
DdAaHh, vAd ÄR dITt pRoBlÄm aLLtså? din snippus!
Gojj säger:
NEEEEJ! Börja inte med de där igen

Headache

Nu börjar jag blir riktigt less på min huvudvärk...

Först trodde man atta de hade med och göra att jag hade snea tänder, så då fick jag tandställning i 1 ½ år. Det vart lite bättre men ha fortfarande ont. Jag har ju den där förbannade huvudvärken flera ggr i veckan. Jag försöker dricka mycket vatten om det är de det beror på, har gjort ett migrän test på internet men de tro jag då inte riktigt att jag har.. eller nja, vet inte riktigt.

Men har märkt nu på senare tid att när jag kör så ser jag inte skyltarna så bra och när jag sitter vid datorn får jag ont i ögonen och huvudet. Så det måste bli till att åka och kolla synen nu då när man har råd, det kanske blir en liten glasögonorm av mig.

Så nu har ni fått ta del av min onödiga information!

- Näe va bögit!


En trött bror.....

Igår blev det en sväng till Umeå med mamma och Robin. Robin skulle ha en ny jacka, jag trodde det skulle gå ganska snabbt och hitta en jacka åt honom men ack så fel jag hade. Han är ju mer petig än vad jag är!

Allting vad bögit, det gick inte ha osv. Jag vet inte hur många jackor han provade och ingen satt ju bra. Sen gick de ju inte ha en jacka där skärmen på kepsen tog baki kragen på jacka. Men så blir dte ju på alla jackor! Haha!

Han hade ju inte med sig någon jacka heller, gick bara runt i t-shirt. Hur skulle det se ut om han skulle köpa en jacka och han hade på sig en redan? Han är ju lite underlig haha. Hur som helst så blev det ingen jacka..

Veterinären



Haha! Kolla vad hon gör med tassarna, söt kines kissen.

Stackars Misty fick fara till veterinären i torsdags. Hon dricker så mycket vatten så då for vi dit och tog lite lever prover. Om jag minns rätt så ska värderna det vanligtvis ligga runt 8, vid stress 12 och Misty hade hela 30 så de var ju mindre bra. Dom tror att stackar har diabetes :-S Så nu har hon fått något special foder som hon ska käka nu i en vecka och se om det blir bättre. Ska det bli så att hon ska måsta börja ta insulin så kommer hon nog måsta tas bort tro jag.
Tycker så synd om min lilla söt fröken.

Nu är det guiden vecka också, eller är inne på sista dagen nu. Klockan är 01:58 och jag sitter och jobbar.. Tröööött.


Nu sitter Misty och tigger skorpor utav älsklingen! Haha!

Spore

Nu ni har jag provat ett spel som jag nästan har blivit besatt av, Spore!
Det började med att Gojj berättade att hon höll på att installera det då vart jag tvungen
att prova det cokså, tycker de va riktigt kul! Det är ju nästan som sims fast man är någon
slags dinosarie, fast mkt roligare då. Hehe! Älsklingen tycker jag är en riktigt nörd, ahah!

Nej nu måste jag sluta, nu blir det sängen!

Taken

Älsklingen kunde inte sova igår så då satt vi oss och såg en film, och den var faktiskt
sjukt bra! Rekomenderar den! Skulle vara ännu häftigare och få se dne på bio.




T a k e n

Skulle du släppa iväg din 17 åriga dotter till Paris?
Är det verkligen som hon säger att det är?



Snart kommer min jacka! iiihhh!


Parka



PEAK PERFORMANCE W HIPE PARKA

WihoO! Nu äntligen har jag kunnat köpa mg jackan! :-D Provade den på Stadium och jag vart helt förälskad i den, så sjukt skön jacka. Det bästa är att jag behöve bara betala 2500:- för den än 4000:- och den är helt ny, hihi!
Tack för hjälpen Barbro! :-D

Beroende

Jag tror att jag ha blivit lite knäpp, jag är helt broende av Tradera. Jag kom ju på för en månad sen att det är ju en ganska bra sida, finns ju nya märkes grejer till bra priset. Direkt jag inte ha suttit och kollat runt på Tradera på en dag kliar det bara i fingrarna, jag ha ju seriöst ett problem. Haha! Jag är ju störd.


Runt runt runt

Runt klockan 10 idag drog jag och Gojjsan till Umeå så man ha vart och kört runt i snart 12 timmar så man är lite less i kroppen.

Var och kulle hämta Gojj bil som var på lackning efter krocken, sen ha jag följt med henne på stan och shoppat lite. Eller Gojj har shoppat, jag är ganska så jävla pank just nu och det käns ju lagomt surt. Alltid när man är och vandrar runt på affärer utan pengar så hittar man hundra saker man vill ha men när man väl ha pengar hittar man ingenting, det är en förbannelse!

Fick veta en tråkig nyhet idag som gjorde en lagomt förbannad. Vissa människor ska då tammefan inte ha djur alltså helst när man inte har dom för att ge dom kärlek eller ha bra hem. Idiot alltså. Trodde aldrig att de skule kunna vända så i huvudet på honom, men nu har han det förhopningsvis bra, men jag tror inte på det förän jag ser det.

Nejnu kanske man ska dra sig hemåt kanske. Har vart ch tjuvätit nu hos mamma, en väldigt sen middag blev det. Så nu ska man hem till älsklingen käka lite gotta och se en film, tror det blir The Midnight meat train.


Flytt

Idag har man vart med lille mamma. Jag har vart så duktig och snäll iveckan ska ni veta! Jag har hjälpt mamma och flytta, strykgit gardiner och hängt, plockat upp ur flytt lådorna, städat osv. Usch vad duktig jag känner mig!
Nu är ju då adressen äntligen ändrad, så nu står jag inte skriven hos mami längre. Hon har en tendens att glömma bort min post och slarva bort den ibland så nu kommer den hit till mig och älsklingen istället. Tjoo..

Mami fyllde ju faktiskt år för bara 5 dagar sen också, så man ha vart där och käkat tårta. Mumma!

Sen var det ju någon födelsedag idag, grattis till Gryn's boyfriend som fyller 24 år!. Grattis Måke! :-)

Everyone is going crazy

Är det nå fel på folk idag? Mord, folk försvinner, inbrott, olyckor.. You name it! Vad är det som händer?
Det som gör en så brydd är att det händer så nära inpå en. Det är ju en annan sak om de händer nere i södra Sverige, men nu ha dte drabbat norrland. Norrlänningar som tydligen ska vara så lunga ha blivit helt galna! Är det något med årstiden som gör att alla flippar ur? Man bli ju nästan rädd.

Ideér på namn?

Är hur peppad som helst på att skaffa en fotohemsida! Men då äre ju ganska segt att komma på ett namn man ska ha på sidan, vill ha nått fränt, nått speciellt som man kommer ihåg. Har funderat på en massa namn men inget känns då rätt. Tips kanske? Namnet gör ju som nästan halva hemsidan, enligt mig själv. Vill inte ha nå för och efternamn som webbadress direkt, så vanligt. Jag får fundera vidare!

Ska väl försöka skaffa mig tid någon dag till och försöka komma på en design på hemsidan... Men jag blir så drygad på mig själv eftersom jag är så petig och kan ändra mig så ofta, haha.

hahaha

Lina visade Cardan den fulaste filmen, Bjurholms Fjårtisar.
De verkar ju fått med nästan hela Bjurholm på dom där 3,33 minuterna förutom dom själva som gjorde filmen! Hahah! Det finns väldig många som jag själv tycker att dom absolut inte där fjortisar. De som gjorde filmen verkar ju bara lagt ihop en bunt killar och tjejer som dom inte tycker om och lagt in i bildspelet.
Jag bryr mig då inte om att jag är med kan jag ju säga, vill dom stämpla mig som en fjortis så varsågod. Själv tycker jag att man kan inte stämpla folk egentligen hur som helst förän man känner dem.


Här bjuder jag på bildspele, du kanske också är med? hahah! Enjoy!


Ny logo

Nu äntligen ha jag gjort en ny logo, den första va inte sådär
jättebra så nu ha jag en snyggare ;-) Vad tycker ni?






Akut

Raka vägen in till sjukhuset vid 2 tiden och nu har man kommit hem. Stackarn, inte roligt och få se en vän i sån smärta. Hoppas det inte är något allvarligt iaf! Nu blir det sängen..


Tack för att du ringde och berättade för mig vad som hade hänt..

Städpatrullen

Nu blire städning! Jag ska vara så snäll och duktig idag och städa älsklingens bil, det är någon som kanske ska komma och kolla på den idag så då skulle de vara bra och få den städad. Sen måste jag städa lite här hemma fför jag och Gryn ska käka gó middag idag :-) Det blir trevligt!

Nu blire lunch, gräddpytt tror jag det blir! Mmmmm...


Nu kommer kylan

                 




Nu börjar det bli kallt om dagarna och ingen vinterjacka har jag heller. Har sålt alla på tradera, haha. Funderar på en riktigt mysig parka! Peak eller Canada Goose? Med mina pengar så lär jag ju bara ha råd med en Peak men funderar på en Canada Goose ändå, har faktiskt hittat en bra som jag kanske ska ta och slå till på ändå, hihi :-)


Mullig modell



De stod mellan Anya och Whitney i finalen om att bli Americas next topmodel, tycker båda var helt klart värd att vinna. Men de var ju hur fränt som helst att Whitney vann, en mullig modell! Då blev Therése glad! Jag var helt inne på att Anya skulle vinna men de ska inte behöva finnas bara pinn smala modeller.
Nog för det var mycket "Miss America" över Whitney men, hehe...