yesterday

Jag är stolt över dig!

Kurt Urban Karlsson!!!

Har missat Momma's boy!

Fredags grillning


Eftersom vi inte kan sitta på baksidan av huset för att det är å brant så fick vi sitta mitt på en gräsplätt. Det ser ganska udda ut, precis som om vi skulle sitta på en åker. Haha!






Snygga miner!


En nöjd Fiddus!


Sen kom dom oönskade molnen, då vare bara att packa ihop och gå in!

Tattoo

Glömde skriva i förra inlägget om vilka person nr tillhör.
  • Mamma
  • Pelle
  • Robin
  • Jens
  • Markus

Den ska byggas ut efter sommaren också, just nu är den förliten. Ska bygga ut den så dom gammeldags krumelurerna (vet inte vad de heter) fortsätter upp på ryggen. Är riktigt nöjd med den iaf, de gjorde ont längst upp men det var då klart värt de! Tack för dom fina kommentarerna :-)


Ja, jag vet att det är du som kommenterade B. Men jag lär ju inte vara den ända om 50-60år som har en tatuering o slapp hud direkt för att man åldras. Ska man måsta tänka sig för vad man gör nu för att man ska kanske ångra det i framtiden så finns det mycket man inte skulle ha gjort, men då finns det inget att lära sig av o växa på. Men det man känner är aldrig fel, och jag känner sort att de valet jag gjorde kommer jag aldrig att ångra.

Vad har jag gjort idag då?

Idag ah jag vart duktig och städat här hemma, det behövdes. Vi blev bjudna på grillat hos honeys föräldrar sen lämnade min honey mig, han ska lana hela helgen den nörden. Så jag drog till mamma och hjälpte hon och Pelle o måla balkongen.

Imorgon blir det grillning med Fidde, Jennie, Cardan & Robin! Hoppas på fin fint väder!

BODY ART - you choose your own family

Här kommer den, lite kass bild. Ser bättre ut irl.


Han


Lång helg

Då har man gjort bort idag så att man ska kunna ta lång helg, fy fan vad skönt! 2 dagars extra helg :-D

Gjorde ett försök till med väggmålningen idag, det är sånna små piller saker kvar så det känns bara drygt att hålla på med den. Sen när det är så fint ute vill man direkt inte så och kleta på en vägg. Så jag ringde och väckte upp min käre vän Päran (Jennie) som alltid tar sig en power nap, så vi for ut och gick rundan med Mollan.

Sen vart det film, Confessions of a Shopacholic. Vi har fnittrat så sjukt mycket alltså, märkts ganska så hårt att man är trött. Fast vi fnittrat rätt mycket ändå så.




Nordic Rock

Såg nyss att Corroded ska ju spela i Umeå den 30/5. Nu vart jag faktiskt ganska så sugen på att fara in och kolla på dom!

White snake, Björn Rosenström, Heat, Alcazar, Jorn, Industi  royal.. Är några band som ska vara där också 29-30/5. Tydligen så är det White snakes ända spelning i Sverige också!



Corroded - Time and again

Hurtig!

Grönalunds rundan och ut till golfbanan och tillbaka. Damn nu känner jag mig duktig!

Breed

Har ju inte hunnit berätta att mamma har ju blivit lite lurad på Molly, inte var det ju raserna som de kom överens om. Det raserna som var sagt att det skulle vara va Lhasa Apso och Shih Tzu.. Men pappan var en Dansk/Svensk Gårdshund och Shih Tzu och mamman Lahso apso. Det är ju fortfarande Shih Tzu men inte lika mycket som hon ville ha och en helt oönskad ras i. Hon är ju lika söta ändå Molly men ganska kasst att behöva bli lurad på de viset.

Hon köpte den ju ifrån en i Ljusåker, så det är isf fler som inte har blivit informerade om vilka raser det var i.
Mamma fick inge kvitto på hunden heller för det ville inte uppfödaren skriva. Mamma tyckte det verkade som skitsamma eftersom de har känt varandra så länge men lix förbannat kan man bli lurad. Så kräv alltid kvitto! Så händer det något går det att anmäla.

Det var någon som undrade vad det var för raser i mammas nya lilla pärla, Teddy. Pappan är shih tzu och mamman Coton de Tuléar och Lahso apso. Måste säga att han hade super fina föräldrar, hur lugna och fina som helst. Pappan hade stora fina mörka ögon, man vart ju kär direkt man titta på han. Och mamman va en lurig vit gos boll! Uppfödarna var också guldvärd.

Teddy är då en undligaste valpen, hur lugn som helst. Man tror seriöst han är död ibland. Det är ju inte som Molly och man plockar upp henne så är det ju precis som man skickar el stötar genom kroppen på henne. Hon blir ju som en el-visp!
Men lite mer fart har det blivit på honom och kaxig också den lilla rackarn.

Lördag



Ingen gó glass?


Snart fyller min honey år. Han blir snart gubbe, 23 år på lördag. Börjar bli riktigt gammal min honey!

Syskonen Lurvtuss


En liten fröken som borde klippas i ansiktet, men ägarna vägrar och tycker att hon är så söt med sitt fjun i ansiktet.



Två helt döda hundar på bron. Teddy ligger och bokstavligen snarkar i skon.





Hon som alltid ska sitta vid vägen och titta. Snygg sitt stil har hon också!

Spikkorv

Alla snackar ju om dom där spikmattorna, jag funderar nästan seriöst på och skaffa en själv. Eller jag ska skaffa en! Känner mig nästan som en gamling men, haha.

Läste i Västerbottens kuriren om den. Men kan rulla ihop den så blir det en "spikkorv" då kan man använda den mot käken. Skulle vara perfekt om det blev bättre i käken, jag gnisslar ju tänder, biter ihop som fan och spänner. Så det är ju guld värt om man slapp alla spänningar och huvudvärken man får utav de.

Den ska vara bra för ryggen, kommer åt på många bra ställen. Den får blod ciruklationen att gå runt bättre och ökar syreupptagningen. Så har man stress, sömnbesvär, spänningar, ryggskott, ischias, migrän, depression, låg energi, träningsvärk mm. så ska den kunna hjälpa till och få det att bli bättre.
Varför den får en att må så bra är för att den frisätter stora mängder endorfiner som är lycko hormoner som ger kroppen återhämtning och vila.

Låter ju nästan för bra för att vara så sant, eller? Helst för dom som måste springa till massören eller akupunktur varje månad och lägga ut en massa pengar på det.

Många somnar tydligen på den, låter lite små sjukt när man får ca 6000 spikar i ryggen men man vet ju inte förän man har provat själv om det hjälper en eller inte!

För regniga dagar

Desperate housewives och Lost som dataspel?

 

DH måste ju vara hur sjukt som helst, tydligen så får man välja i spelet om man vill vara ond eller god. Lost vet jag ingenting om, men det lär ju vara lika yrt och virrigt som själva serien är. Jag har nästan lust och köpa nån av dom.. Kanske kan spela någon gång då det är regniga, tråkiga dagar i sommar?

Var sak har sin plats

I helgen har jag vart duktig!
Jag har pysslat lite till med väggmålningen, det är lite kvar och måla och lite fin justering. Jag och Pelle tvättade våra bilar i lördags. Jag fick tvätta min 2 ggr för att första gången vart de fusk tvätt så nu är den dubbelt så fin! Sen idag så har jag städat bilen + att jag och älsklingen har krattat baksidan här hemma! Nu känner jag mig duktig!

Jag har börjat vara så duktig att jag ha vart ute och gått varje dag också och tränar lite nu och då. Tummen upp til mig! Fast det blev tyvärr ingen promenad igår för att det vart så sent och dag ah jag haft så mycket göra. Men det får jag ta igen imorgon! Har försökt äta lite nyttigare också, mindre godis osv. Det går väl sådär med et men hehe.. Har lite svårt att låta bli gosakerna.

Jag fotat mammas lilla lurv tuss, Teddy, idag så jag får ta och lägga upp bilderna imorgon så ni får se den söta lilla gó valpen! :-D

Nu blir det nog sängen, ska upp och jobba 06:00 imorgon på skolan. Eller jag har typ inskolningen eller vad man ska säga. Det ska visas vart jag ska städa någonstans osv. Ska som vara uppe på skolan och städa i två veckor, sen blir det att fara tillbaka till kommunen och städa till sista augusti!

Go natt!

Sommaren är på väg


Vet ni vad?


Nu har mamma blivit med valp igen, så nu har Mollan en lillebror! :-D



Lite bilder från gårdagen




Äntligen, nu finns den!

Nu finns färgen jag vill ha! Hem klickat! :-D


Bild: Junkyard.se

Hemma

  • Diska
  • Dammsuga
  • Plocka undan lite
  • Tvätta / dammsuga bilen

Då passar jag på att bjuda på lite Papa Roach - Hollywood whore


Nyfiken


Jason Statham

Finns det någon tuffare människa alltså?! Han är ju hur jävla cool som helst, älskar filmerna han är med i, man får ju inte göra annat än att skratta åt honom.


Bilden kommer ifrån http://www.getthebigpicture.net/

Ni måste bara se den första filmen,
Crank, och andra filmen som kommer ut snart, Crank High Voltage, som släpps den 28 augusti i Sverige. Han är fan min idol, han ser helt jävla galen ut hela tiden. Jag kan inte säga annat än att han är så jävla tuff! Såg nyss andra filmen, den spårade ur totalt men den är fortfarande bra. Den är galnare än första!
Jason Statham är min idol!!

Corner creek tattoo

Då var tatueringen gjord, det tog bara en timma. Päran, Jennie, fick då ligga i 2 timmar.

Det gjorde inte alls lika ont som jag trodde det skulle göra. Men när han körde skuggningen längst upp på revbenen gjorde det förbannat ont måste jag då erkänna, inte en skön känsla alltså. Kändes bokstavligen som han körde in nålarna rakt in i revbenet och hela bröstkorgen vibrerade. Usch! Men nu känner jag mig fan stolt ska jag lova som överlevde det.
Det blir då till att bygga ut tatueringen senare iaf, den ska bli större! Jag får ta och lägga upp en bild senare så får ni se resultatet.

e n   k ä f t   s m ä l l  s k u l l e   i n t e   s k a d a !
Idiotiska jävla gamlingar alltså, dom tror ju att dom kan bete sig hur som helst alltså. En stor fet jävla saftig käft smäll förtjänar då vissa!
Jag och Päran skulle gå in på Ica kvantum på Umedalen och snabb köpa gla pack och tejp, när jag kommer ut senare så får jag höra ett en gubbjävel har smällt upp sin dörr på min kära passat!

Dick satt ju i bilen medan jag och Jennie gick in. Gubbe kommer och ska sätta sig i bilen, smäller upp dörren. Dick kollar på honom frågande va fan han håller på med sen hyttar alla 3 gamlingarna i bilen med nävarna och en gamling som körde räkte fingret och stack. Va fan är de för beteende då?! Men de måste fan ah vart en rolig syn, haha!

Nu vart de ju inte direkt en allvarlig skada direkt, de handlar knappt om en centimeter men det som gjorde mig så förbannad var att HAN vart förbannad. Vad hade jag gjort för fel då? Jag hade parkerat rätt, inom min ruta och så att han skulle kunna ta sig in i sin bil med lagomt mellan rum. Så det fanns då inget den sur jäveln kunde gnälla om.

Dick hann inte ta reg nummret heller så jag blåste mot Bjurholms hållet i hopp om att gubbjäveln åkte dit också men icket, annars hade han fått en väldigt förbannad bilist bakom sig. Det kändes ganska onödigt och anmäla honom för en så liten repa men ändå värt för han hemska beteende.
Hade jag vart där skulle jag fan tagit nycklarna och dragit dom efter hans nya jävla fitt satans Volvo! Jag hade då inte tvekat.

Ordning och reda

Idag har jag och honey vart riktigt duktiga!

Vi har stor städat så nu är det hur fint här som helst, sen har jag tvättat en massa. Det är bara kvar och torka fönsterna men det får jag ta och göra när dom har sopat gatorna som aldrig verkar bli av men. Jag fick till och med Honey att damm torka, kan säga att dte är inte ofta jag sett honom göra de. Han är så duktig :-)

Nu när städningen ha vart igång så jag har äggat
Papa Roach och Apollo Drive som tusan! Apollo Drive - Times är en låt alla borde lyssna på, tycker den är så bra, därför bjuder jag på den nu!



Igår när jag väntade på att Dick skulle komma förbi så syssel satte jag mig med att organisera om min garderob, det behövdes och usch så bra det blev. En riktigt stor tummen upp till mig alltså!
Nu väntar jag bara på att honey ska komma hem igen. Han är så duktig och byter däck på bilen, sen ska vi unna oss en riktigt fet och god pizza! Det förtjänar vi!

Cookie jar


Ingen sol

Jag och Honey skulle åka in till Umeå idag och vart lite smått besviken att det inte var lika härligt väder som det var igår, vi hade ju tänkt ta oss nå gott fika och sätta oss i Umeå o må gott, men det var då bara lite mulet. Men fika vart de ändå!
Hann springa runt på lite affärer tvärt åså.
Igår vart de grillning, Dick komme förbi och grillade med oss. Riktigt gott med grillat alltså, mums!!

Nu har vi nyss käkat, väntar bara på att Dickan ska komma förbi så jag får klippa honom. Nu ska ni inte tro jag är lika duktig som
Jessica på och klippa utan jag använder ju faktiskt trimmer! Kanske lite fusk men, hehe.

Majbrasa

Jag, Jens och Cardan for och skulle kolla på majbarasan i Agnäs eftersom det skulle inte vara någon i Bjurhoölm i år. Skulle fota den också, som gick jävligt "bra".. Jag hann ta tre kort sen dog kameran, då hade jag inte ens kollat att jag hade nå batteri kvar. Smart Therese, smart!

Så får se om det är något att visa senare om dom ens vart bra.. Som jag då inte tror dom var.