Dag 01 – Om mig

Då drar vi igång då..
BÖRJAN Jag heter Therese Stenström och är född den 22 Januari 1989. Jag har nästan bott i Bjurholm (Sveriges minsta kommun) hela mitt liv. Allting började när jag bodde med mamma och pappa ute i Hellfors, en liten bit utanför Vännäs. Så jag är Vännäs bo i grunden, haha.. Uuuh! Där bodde jag med mina föräldrar tills jag var kring 1½ år då dom separarade. Då flyttade jag med mamma till Bjurholm och vi bodde hos mormor den första tiden tills mamma skaffade eget. Jag vet inte hur mina föräldrar delade upp mig då men senare vart de så att jag var hos pappa varannan helg. Idag har jag mamma Marlen i Bjurholm och pappa Rolf 2 mil utanför Umeå.

Jag bor i Bjurholm tillsammans med min pojkvän Isak i en trång liten etta för tillfället. Vi söker en större lägenhet som det blir lite mer på riktigt att vi bor tillsammans. Just nu har jag bara mina grejer över hela hans lägenhet, haha.

SOM PERSON
Hur är jag som person? Det tycker jag alltid är svårt att svara på, jag ser mig själv på ett sett och mina vänner på ett annat, skulle jag då tro. Men med mina nära och kära så är jag ganska flummig, glad, har barna sinnet kvar helt klart! Värderar mina nära väldigt högt, skulle kunna gå hur långt som helst för dom. Det är dom som gör mig till den jag är. Försöker vara ärlig som möjligt, men klart sen finns de en del saker man inte ska säga men de får man försöka lista ut själv då hur länget ligger till. Samtidigt som jag tycker sanning är något väldigt jobbigt. Ärlighet är något som värderas väldigt högt.

En person som kanske inte känner mig jag kan nog framstå som ganska bestämd utåt kanske, inte säger så jätte mycket alla gånger heller. Sen har jag den där sura minen som går på mammas sida av släkten. Det avslappnade ansiktet vi har set ut som en riktigt sur f*itta, hahah! Men jag är inte elak och sur alls om jag ser ut. :-) Jag försöker behandla andra som dom behandlar mig om inte de kör jag med samma sak tillbaka. Inte moget alla gånger men de är de ända sättet ibland för att få andra att förstå hur jag upplever dom eller så försöker jag markera direkt och säga vad jag känner.
Jag är ganska rastlös som person, måste alltid ha något och göra. Många tror att jag ääälskar att städa med det är alltid något man kan göra sig sysselsatt med. Finns alltid massor och göra! Annars klättrar jag längst väggarna och jag inte har något och göra. Sen måste jag har ordning och reda runt omkring mig.

SKOLAN
Jag gick grund skolan i Bjurholm. Jag var en olydig och nyfiken tonåring som många andra. Min första fylla hade jag sommaren till 7an. Jag började röka strax där efter också. Fy fingret till mig där! Mina betyg kunde vart mycket bättre än jag gjorde ifrån mig då emn som sagt då var ju allt pest och pina. Man tänkte aldrig på morgon dagen och levde mest bara för stunden då. Favorit ämne? Det var ju så klart Bild! Det bästa jag vet/visste. sen gillade jag tekniken också. Övriga lektioner så bestod för det mesta alla mina kollegieblock mer än hälften av skisser osv.
Gymnasiet gick jag i Umeå på JB (John Bauer gymnasiet) med inriktning mot IT-Media. Jag är inte så high på dator men de funkade väl, jag sög då på data kurserna! Haha! Jag trivdes inte alls där. Många sa att man kunde börja känna att man kunde vara sig själv mer men jag ville bara krypa ihop och försvinna, jag hatade skolan! Det var väl inte själva skolan utan dom jag gick med. det var mer folk som fick mig att inte trivas. Så väldigt många gånger skolkade jag, flera gånger i veckan. Blev av med studie bidraget många gånger... Eller jag skulle egentligen ha blivit de men jag hade en så oerhört schysst mentor!

Jag tappar tråden lätt på saker och ting om jag ska berätta eller skriva något. Men vet som inte mer vad jag ska skriva nu? Haha!

Lite bättre uppdatering?

Jag hade tänkt ta och prova på det hära 30 dagars grejset som var ända kotte verkar göra. Jag kan ju ge det ett försök iaf. Jag är ju som sagt kass på att var aktiv på bloggen nu mera, haha. ska bli roligt och se hur seriöst det hära blir så därför har jag gjort en nu kategori "30 days, all about me" Haha!

Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick

First time


tres i triss





Arbetslös = Fredag hela veckan

I söndags var sista passet gjort, klart den värsta natten på länge. En riktigt stort usch!
Hatar när folk ska försöka bestämma över en när dom ligger på samma nivå själv (eller hur man nu ska förklara det.) Det är en annan sak om det är en chef eller om jag har fel, men de har jag inte. Behandla andra som dom behandlar dig..

Ska rycka in och jobba två nätter till nu för annars skulle dom inte kunna hinna göra alla ordrar. Lite mer pengar till mig! Och sen behöver jag inte svära över några förbannade kakor något mer det här året!! Jippie!
Vad händer sen då? Troligtvis blir jag nog återanställd om 1-3 månader då nattskiftet ska dra igång igen. Dom verkade vara mycket nöjd med oss tjejer på natten :-) (Frida, Elin & Jag) Annars så blir det att plugga på deltid. Har en del ämnen att plugga upp sen gymnasiet. Hade liten struligt tid där så jag har 7 ämnen att plugga igen. Skulle kännas bra att få alla godkända så det är gjort. Pluggar jag inte upp det nu så lär det väl aldrig bli av.

Nu ska jag ta och fortsätta tvätta kläder åt mig älskling, städa och fara och träffa Kurtan på arbetsförmedligen :-)

Pepparcookie!

Nu är det inte många dagar kvar på peppen. Vi fick ett brev igår om att vi kommer bli av med jobbet tidigare, den 10:e alltså. På något vis känns de fan skönt, de ha vart så enformiga körningar nu dom sista månaderna. Det driver en till vansinne!! Men kommer att sakna arbetskompisarna på natt skiftet :-)
Tänk att inte behöva lukta pepparkakor något mer, fy fan vad skönt. Jag spyr nästan skälv av lukten medans mamma står och sniffar på en när man kommer in genom dörren för att hon tycker att de luktar så gott. Tro inte jag kommer vara ett större pepparkaks fan direkt efter jag jobbat där, onej.
Då blir det till att plugga upp ämnena efter nyår!..

Vill ha!



HTC Wildfire
White
Den är så fin! Den blir den nya mobilen, ha så mycket problem med den jag har nu, Sony Ericson Vivaz, köp den inte! Helt mongo! Den hittar inte sim-kortet, kruppar när jag får sms och ibland går det inte att ringa. Den är då inne på service nu men jag ska köpa den här istället. Vivaz började ju bråka redan från början, gick 30 min fel varje vecka. Det är ju schysst!