Modevisningen

Det blir ingen modevisning för mig, jag tackade nej.

Jag är inte riktigt den personen som vill stå på scen. I skolan tex när vi skulle redovisa en uppgift för klassen, då skolkade jag! Usch, tycker sånt där är så hemskt. Jag blir ju så nervös så det är ju bara sekunder bort från att jag ska svimma, så det blri inget av haha. Men det känns ju så klart roligt att hon ville ha med mig, känner mig ganska taskig som inte kan vara med :-/

Guess what?

På måndag ska jag få tatuera mig! :-D

Nu är det igång

     

Modell?

Jag har blivit frågad om att gå som modell i maj, men jag vet inte. :-S Är inte direkt den personen som vill stå inför en massa folk .

Väggmålning

Igår började jag med väggmålningen till lillebror Robin.
Jag kände redan hur jag började ångra mig när jag hade satt igång overheaden, då jag insåg hur mycket det egentligen var att måla, usch. Men nu har jag väl hunnit 2/3 av den. Imorgon MÅSTE den bli klar!

seeegt

Var är min löööön!?

Vad ger du din hund?

Hittade en ganska intressant sak på Angelicas blogg!
Jag gav ju lille mollan vindruvor, sne låste jag det här. Tro ni jag fick nå dåligt samvete då!?

Vindruvor - Symptom är kräkningar, diarré och kan slå ut njurarna
Choklad - Symptom är muskelryckningar, kräkningar, diarré
Lök - Symptom är kräkningar, diarré (TÄNK här på att lök finns i köttbullar och falukorv som vi köper i affärerna och väldigt ofta ger våra hundar)
Russin - Symptom är kräkningar, diarré och kan slå ut njurarna
Makadamnötter - Symptom är svag i bakbenen, nervösa skaningar, kräkningar
Avokado (även guacamole) - Symptom är kräkningar, diarré, andningssvårigheter
Xylitol (tex tuggummi) - Symptom är kramp, medvetslöshet, leverproblem
Värktabletter - Mycket giftigt. Kan ge livshotande inre blödningar
Alkohol - Kan leda till koma
Kaffe - Kan ge hög puls och orsaka slaganfall
Vetedeg - Hunden blir berusad om degen jäser i magen, kan orsaka magomvridning

Om hunden fått i sig något vasst tex spik, glas så rekommenderar man att ge hunden sparris. Det trådar sig runt föremålet och minskar risken för att hunden ska riva upp tarmar och så.

Torsdagen i Agnäsbacken

Nu äntligen kommer bilderna.. Några godkännanden?

       

        

Detox


Jag kom på att jag har ju aldrig skrivit hur det gick med detoxen, vad resultatet blev och hur det gick.

Jag & Jennie, vi gav ju upp allt onyttigt.. Inge kaffe, inge dricka, socker.. osv. Vi käkade låg kalori mat, drack detoxen där som smakde is te. Jennie tyckte de smakade skit och jag tyckte de inte smakade så mycket alls.
Vi försökte ju röra på oss mycket under de där 10 dagarna. Det gick bra för Jennie men inte för mig, jag jobbade ju så mycket så när man kom hem efter 10 timmars arbetsdag så var man inte så sugen på att gå ut och gå men jag försökte.

Jag försökte äta mindre också, vilket inte gick så bra. Man ska ju äta tills man känner sig mätt, inte tills man håller på och spy som jag gör.. Jag är alldeles för mycket för mat för att kunna äta rätt. Nu låter jag som ett riktigt faty! Haha! Jag skulle behöva lite  av det där jävlar anamma som Jennie har mycket av

Jennie gick ner 4 kg, jag 1kg och på sista dagen så fuskade jag.. Då unnade jag mig en riktigt fet och god fest pizza! Fy fan vad gott! Då fick jag mig allt fy fingret och en tjurig Jennie!

Vart de några resultat då?
Jadu, man blev väl mer stabil i magen. T ex. förut så när jag drack 1 glas Coca cola så fick jag kramper i magen direkt, ingen aning varför men efter jag gick på det här så kan jag dricka 3 glad utan att ens känna av något.
Jennie har då börjat dricka mindre Coca cola och blivit mer nyttig, käkar mindre godis. Hon ha gått från att kunna MÅSTA dricka i genomsnitt 1½ liter Coca Cola PER DAG till att kanske dricka en halv liter i veckan. Så det är ju bra iaf!

Usch, nu ska jag skrivit mycket..

Mer jobb

Nu jag har fått mitt städ vikariat på kommunen förlängt till v 35! :-D Money money money! Jag kommer kunna göra saker i sommar! Hihi!

Dålig stil

Ja, mycket dålig stil av mig. Tro jag aldrig ha haft så här mycket och göra på länge + så har jag nästan ingen energi på de, är konstat trött. Måste ladda upp alla bilder jag har sagt att jag ska göra.. Usch, man får ju dåligt samvete!
Men imorgon måste jag ju nästan hinna!


Losing you


Var får hon all energi ifrån?

Molly...
- dänger upp en 2 liters coca cola
- käkar ur blommorna
- dödar min dataväska
- bajsar bakom soffan
- spöar min tomma tvål flaska
- biter på mammas byrå
- sliter sönder mammas hall matta

Jag blir galen snart!

I can see your ture colors



Yees!

Imorgon ska jag får bara hundvakt åt lilla söta huskyn Isa! :-D

Carwash

Jag var ju faktiskt duktig och tvättade våran älskade bil bara här om dagen. Den var så sjukt smutsig efter resan till Fredrika... Fast den var ganska fort smutsig igen..... Men ändå! I love our car!


Barnvakt eller hundvakt?

Jag fick inte vara hundvakt idag, det behövdes inte.. Tro ni jag vart ni ledsen då?! Jag som ville busa med Falks lilla söta husky :-(
Istället så behövde Fröken brun, Grynet, barnvakt. Hon skulle in till Umeå och kolla till sin bebis som ska komma snart. Så jag och lilla söta Micke drog till Degernäs som ligger utanför Umeå. Vi for dit till mammas kusin. Jag var som helt inne på att fota dom omtalade svanarna där som tog upp två åkrar. Jag hara aldrig sett så sjukt mycket svanar alltså!

När vi skulle åka in till Umeå så bråkade bilen sen jag hade tvättat den. Den vibrerade som satan för att det var skit i fälgarna, emn de tyckte Micke var jätte kul, han skrattade som tusan. Så det var bara att leta reda på Pelle så han kunde fixa de, sen bar dte iväg till Umeå igen.

Vi sjöng o tjoa på hela vägen till Umeå. Han är ju så sjukt söt Micke alltså! Han vill att jag ska sjunga Imse vimse spindel för han hela tiden, de tycker han är skoj. Tro de är då ända gången jag sjunger, inte många ggr jag lägger till min "dunder bra" sång röst. Kanske därför han tycker de är så kul, haha.

Nu blir det nog sängen, känns nästan som jag känner mig mer knäckt nu än vad jag gjorde förra vecka då jag jobbade 15 timmar och idag ha jag bara jobbat 8 tim, hmm.

Svanarna i Degernäs
















Bilder från Baksjöliden



Ingen aning vad som hänt med bilden men..

Molly i Agnäs backen


Lite mer bilder från onsdagen i backen







Försening

Det har blivit lite försening med torsdagens bilder från Agnäs backen, det vart en massa annat som kom ivägen. Men jag ska försöka fixa det nu ikväll eller imorgon.. :-)

Agnäs backen



Lite av går dagens bilder, bilderna som togs idag kommer upp imorgon!







Agnäs

Igår och idag har man vart i Agnäs backen för engångs skull och fota, ska ta och ladda upp lite bilder snart!

Påsk Mollan

Försökte göra Molly lite påsk fin med en rosett!.. Fast den syns väl inte så mycket, men ändå!




Bästa vänner



Kolla vilka sötisar jag hittade i sängen här om dagen, dom är ju så himla söt!
Molly var så gullig med Korven, hon låg och skulle tvätta honom.. åååh.



Mammas katt, Korven, som vi kallar honom. Jag har aldrig sett honom busa med någon av våra hundar som vi har haft tidigare. Med Molly busar han på hur mkt som helst! Och ändå är han hela 9 år gammal, en busig liten gammal gubbe allt!

Baksjöliden

Igår kom man hem från Baksjöliden.
Har haft jävligt roligt ändå med Jennie, även fast vi typ inte har gjort ett skit. Blev inte så mycket skoter körning heller för den delen.. Vi har typ fått köra skoter i 1 timma, vänta på Bengt-Olov i 3 timmar för han kulle hjälpa oss med skotern, försökt få i gång skotern i sammanlagt 2-3 timmar.

 

Skoter går inte igång... "Ovanligt!"  ///  Vi hittar alltid ett sätt att syssel sätta oss på, här tex  har vi försökt se vem som kan gå längst ut i snön utav att åka igenom. Det slutade med att vi hade kryp tävling... Moget.

 

Bensinstopp, tur som vanligt... Och där stod vi, mitt på myren!..  /// Jennie i sina sexiga långkalsonger!

 

Jennie försöker åka snowboard med en pulka, det sluta med att hennes röv fick riktigt ont. /// Något less kanske på att skotern inte startar?!


Känner mig inte så roligt idag, känns inte som att jag orkar skriva så mycket alls. Får ladda upp mer bilder sen från påsken!.. Ska även ladda upp mer bilder som jag har sagt förut som aldrig verkar bli av.. Ett stort fy finger till mig!

Jobba över

Då sitter man här igen själv på jobbet.
Trodde jag skulle få fota lite påsk bilder idag men icket. Har ju vart och inhandlat grejer så man ska kunna ta blite fina foton men det får bli imorgon. Ska jobba lite nu med guiden sen ska jag försöka ta mig över till Cardan och se på film, sen blir det till att sova. Ska nämligen börja jobba 06:00 imorgon. Usch! Hoppas man får sova lite mer i natt.

Igår var jag och klippte till håret. När jag var och klippte mig förra veckan så visade jag hur jag ville ha det men det vart någpt heelt annat. Nu är det som jag vill ha det iaf. Var och klippte mig hos Maria i agnäs, hon var väldigt duktig. Hon hade en hur mysig salong som helst nere i källaren. Blir till att fara dit sen igen när man ha mer pengar och slinga o färga håret :-)

Förlite timmar på dygnet

Tycker timmarna bara flyger iväg hela tiden, helt plötslig är klockan 19:30.. Och här sitter jag ensam på Tryckt och jobbar över. På senaste tiden tycker jag tiden aldrig räcker till, skulle minst behöva 3-5 timmar till å dygnet, eller är det jag som har för mycket och göra? 
Nej nu måste jag försätta jobba så jag blir klar någon gång.

Ny tid

Nu har jag beställt en ny tatuerings tid, det var ett tag framåt.. 20 maj ska jag dit. Fy fan vad jag är peppad, usch o fy vad ont jag kommer att ha, haha!

Det blir fem person nr, gammeldags krumelurer blad eller vad man ska kalla det, har inte riktigt kommit på vad dom heter. Och en snygg döskalle hade jag tänkt mig.. Och det blir nog svartvit, är inte så himla mycket för färg direkt. Kanske lite färg.. För de kanske blir nån blomma också fast det känns dom det blir för mycket. Aja, snyggaste tatueringen kommer jag att ha iaf ;-) Love kroppskonst, finns inget med den jag kan ångra.

Nu ska jag hämta min efter längtade pizza!

Kolla in hunden!

Titta vad jag hittade igen för bildpå datorn. Hon ser ju inte bara lite skrämd ut, haha!


Ett tag sen



Ikväll så ska jag hitta på något med min yngsta lillebror för en gångs skull, det var ett bra tag sen jag fick träffa honom. Inte så lätt när han bor en bra bit bort från en. Så ikväll så ska jag, Cardan, lillebror Markus och en kompis till honom fara och se bio. Monsters vs Aliens med 3D, hur tufft blir inte det då?!

Sen har jag en 2 kgs överaskning till honom, hoppas han blir nöjd!

Mugge migge, mugge migge, tuff tuff tuff

Hur går fortsättningen på den? Jag sitter och äggar det där lilla hela tiden, ha fått den på hjärnan men kan då inte resten. Någon som kan den?

fyyy

Nu har jag vart dålig på att blogga alltså, det var som ett tag sen jag skrev nu. Fy fingret till mig!

Det har gått bra ändå med min och Jennies detox..  För dom som kanske inte fattar vad det är så rensar man kroppen, det är som att duscha kroppen inifrån. Man får bara äta nyttiga grejer.  Inge godis, kaffe och helst massor med frukt.

Det gick inte dom första två tvimmarna på den första detox dagen. Då gnällde vi hela tiden om att vi inte fick vårat kaffe. Jobbigt att få vara utan kaffe när man jobbar, men de har funkat. Man får alltid tänka två ggr innan så man inte äter något fel. Nu är vi inne på näst sista dagen sen är klart. Man blir ju lagomt dåligt i magen av det där man ska dricka, men ska man så ska man.

I torsdag for vi och klippte oss på Bla bla bla iaf, Jennie vart ju hur fin som helst i håret och fick skit tuff hårfärg när hon klippte sig kort, kunde inte sluta glo på henne, haha. Jag vart lite mindre nöjd, men lugg vart lite granna för tjock så jag ska fara och klippa mig igen på tisdag. Så då kan ni få se hur det blev.


Ska ladda upp lite bilder senare från veckan.