Underbara gudbarn

 
Åh, att man kan sakna ett barn så mycket som inte ens är ens eget!

Julebord

Anna - Therese - Karen
 
Jag har tjuvat en bild av Anna från julbordet med jobbet, NorgesEnergi :-)

You are not you'r skin -DEL 1

Nu ska jag bara besöka en till klinik här i stan innan jag bestämmer mig för vilken de blir, om de blir. Så otroligt spännande! Glädjer mig till första behandlingen!!!

9 månader senare

Nui har de vart ett tag sen jag skrev här.
 
Att åka till Norge är nog en av de bästa saker jag gjort för mig själv, känns som att man har utvecklats som person. Rekomenderar starkt att resa bort sådär, de har gjort mycket för mig.
 
Känns nästan som en ny start för mig, helt underbart! Vet inte hur länge jag blir här men har lärt känna några underbara människor under tiden jag har vart här och se skulle bli svårt att lämna de här.
Jag har egentligen inga större behov att åka hem igen på ett vis. Jag saknar ju min familj, vänner och gudbarn som bara den! Hade jag haft dom här så hade allt vart toppen! När jag väl åker hem så ska jag se till att jag kommer få stanna lite längre än vara en vecka, de blir ju så kort tid att försöka få tid till allt de men vill ha gjort och människor man vill träffa :-/
 
Nu har jag då funnit mig ett nytt jobb, ÄNTLIGEN! Storm trivs också! Jag jobbar som kundbehandlare på ett ström företag som heter Norges Energi. Nu är jag den ända svensken här också på kundservice avdelningen som sitter och svarar i telefoner från de nu startade företeget, Sveriges Energi. Vi var 3 st svenskar innan men nu är det bara jag kvar ;-/
 
Nej, nu ska jag snart bege mig till affären och köpa en tårta i smyg till Andre, även fast han har sagt att jag inte ska köpa en. Mitt lammkött fyller ju 23 år idag! Grattis!