Kräft brudischar

Imorgon blir det till att käka kräftor med Gojj & Gryn! Trevligt trevligt! :-) Roligt att få hitta på något när lille Gryn är här, inte ofta man får träffa henne. Hon bor ju så långt bort nu.
Hade tänkt käka kräftor med mamma men den korven for till Stockholm igår och där ska hon vara till på söndag, hon ska ju fara på tjejmilen. Min söta tönt mamma :-)

Lite onödigt vetan då också... Jag har vart så duktig idag att jag ha städat, en klapp på huvudet åt mig! Jag och älskling åkte in till Vännäs senare för att handlat för de är värdelöst här i Bjurholm. När man kommer tillbaka så ha de vart en olycka i korset på 92:an.. Igen! Det är alltid en olycka där. Kan inte förstå att folk inte se när de kommer en bil upp i från Ume hållet?


Bedragen

Bra bok faktiskt! Den är verklighetsbaserad också, är som en sån där nörd som bara vill läsa sånt.
Början av boken är lite seg enligt min åsikt men den är värd att läsa.När man kommer mer in i boken är då de sjukaste, de man aldrig skulle kunna tänka sig hända har hänt ens egen dotter.


Sarah Harris är en normal, glad och populär liten flicka. Men när hon är sex år blir hennes liv till ett helvete hon faller offer för en ett och ett halvt år lång hatkampanj. Inom kort blir hon avstängd från skolan, skild från sina vänner och fullständigt förvirrad och skräckslagen. Hennes lyckliga barndom är förstörd för alltid.

För hennes mamma, Lyndsey, är det hela en mardröm. Hennes lilla flicka, dottern hon älskar så mycket, verkar ha förvandlats över en natt, och gör saker otänkbara för en sexåring, saker som gör Lyndsey rädd för sitt eget barn. Hon stjäl rakblad. Försöker förgifta sina vänner. Anklagar sina föräldrar för sexuellt utnyttjande. Snart är Lyndseys äktenskap på väg att kollapsa, de sociala myndigheterna inblandas,och plötsligt kämpar Lyndsey både för att hålla ihop sin familj och för att rädda sin dotters mentala hälsa.

Bedragen Av Lyndsey Harris & Andrew Crofts

Shopping

Jag som hoppades på att jag skulle få ut stor lönen men de vart inte mycket alls men det var iaf någonting man kunde fara och handla för. Som vanligt när man inte har pengar så hittar man hur mycket som helst man vill ha, sen när man har pengar då hittar man ingenting. Det är så jävla störande, haha.

Åkte iaf till Umeå idag med
Gojj och Jennie. Riktigt trevligt! Hittade lite smått och gott. Pärlörhängen, en halsduk, sånna där hårkontroll tabletter (Läste i någon blogg att de skulle vara bra) och så klart lite hårfärg så nu har jag tvingat lille mamma att färga mitt hår innan hon drar på tjejmilen och lite annat.
Handlade inte så mycket men då vare ju så att jag fick ju inte så mycket pengar då. Sen har jag en tendens att spendera hur mycket pengar som helst bara på ätbart, köpte faktiskt jumbo kräftor så man käka med lille Gryn skom kommer hem ihelgen :-)



Det blev till att tröst köpa sig ett par Puma mjukisbyxor eftersom jag inte hittade min WCT tröja som jag så jävla gärna ville ha :-( Får nog ta och beställa den på internet istället för dom av slut i hela stan. Buhu! Och vill så gärna ha en grön! haha!

När vi skulle hem så följde lille Martin med oss till Bjurholm, han undra om vi hade köpt nå mutt byxor. Hmm? Fattade inte riktigt va de var han menade. Men då kom jag på från ingenstans att jag skulle ville ha en tuta på bilen som skrek "MUTTA MUTTA MUTTA!" Varje gång man tutade, hur fult och skoj skulle inte de vara?



Det känns som att vi har svikit dig, men vi hade inget annat val.

Handikappad

Det är så blandade känslor just nu, botten är verkligen nådd. Man känner sig så handikappad, det finns ingenting man kan göra nu själv utan att det blir konsekvenser just nu. Den med det stora hjärtat måste råka ut för de värsta. Man har ingen aning om någonting. Hur mår han? Får han den rättvisa han egentligen förtjänar?

Jag blir seriöst tokig, ingen aning vad man ska ta sig till. Det är inte en av dom bästa dagrna direkt. Man kan bara sitta och hoppas på att nåntiong bra kommer på vägen. Det här är en grym värld, så förbannat grym men ska man vara här så måste man vara med och spela spelet.



Jag har inte glömt bort dig, tänker på dig hela tiden.




Blow me away

Utmanad

Mina favoriter
Klädbutiker: H&M, Stadium, Gina Tricot, Vero Moda
Inredningsbutiker: Hemtex, Åhléns, Ikea, Living, Laugerhaus
Stad: Sundsvall
Dryck: Coca cola
Musik: Hårdrock, Rock, Hip hop... Väldigt blandat.
Tv serie: Ugly Betty, Sex and the city, Desperate Housewives, Heroes, The 4400, Ghost Whisprer
Film: Komedi, Thriller, Skräck
Träning: Längdåkning, gym? Äta mat?
Bakverk: Kladdkaka, kladdmuffins!!!!!
Glass: Sorbet

Blev utmanad av
Fjuff

Utmanar Gojj, Lil Grynet & Jessica

Morgon frisyr


Schysst frisyr va? Hahahah!

Lite smyg reklam på köpet också, haha. Nej det kanske är dags och rakpermanenta håret så man slipper platta det varje morgon och direkt man ha vart ute för att de ha vart fuktigt i luften, mitt krusidull hår drar ju ihop sig direkt.


Lite små sne är man också, det har blir något fel på min älskade
mobil, den går inte att skjuta upp längre sen den låg i sängen en morgon. Man måste rent av bryta för att öppna upp den.. Hmm :-/ Så nu måste jag in till Umeå någon dag och lämna in den. Tur man har garantin kvar. Tjoo!

På fredag blire till och käka kräftor med mamma och Pelle :-D och brorsorna då om dom nu kommer att gilla det, haha.


Duscha lite kanske sen ska man ta och gå ut  med lille söt Ice!

Tjejer kan också pinka stående!






P-Mate



Jag måste erkänna att de skulle då kännas ganska skumt och stå och pinka med en såndär. Men den är nog en bra räddning om man nu t ex. skulle gå in på en jätte äcklig offentlig toalett, då äre inte så mysigt att sätta sig ner och kanske heller inte att huka sig i skogen. Så då kommer ju den här till bra användning. Haha!

Jag berättade för Jennie om den här produkten och hon vart ju hel tänd på den, haha. Jag har inte hitta någon som säljer dom i Sverige men är ni kanske sugen ändå på att köpa den fiffiga grejern så kan ni gå in på deras hemsida,
P-Mate.

Det finns till och med en film på hur man använder den. How to use it!





Skit

Fick syn på igår att min blogg ser helt åt helvete ut i Explorer, ser okej ut i Fire fox.. Hmm. Det var ju ganska gay.

Nej sätta sig och jobba lite kanske, de är ju som Bjurholms guiden vecka nu så jag ska väl sätta mig och göra lite annonser! Money money money!

Trafikljus

Det du aldrig skulle kunna ana, så sjukt!

Klicka
här för att kunna se

Afraid of me





Finns det någon sötare hund? Det finns så mycket personlighet i Ice alltså, haha.
Det verkar gå lite konstiga rykten, eller vad man ska kalla det om honom. Han ska tydligen vara elak, ingen bra hund alls. Många frågar om han har huggit nån någon gång, om han är elak, folk har hört att han har gjort vissa saker osv. Skit snack! De går runt å mycket skit alltså. Man ser vissa blickar man får när man är ute och går med honom, vissa är så rädd att de går en annan väg. Löjligt!


 


Många ger dömande blickar för det är en viss ras och kopplar direkt att den ska vara elak. Klart att hunden skulle kunna bita en och vara elak om den blivit uppfostrad på fel sätt, inte aktiverar dom, inte fick tillträckligt med motion osv. Då blir dom ju automatiskt knäpp i huvudet, och de gäller då vilken hund som helst.
Alla hundar kan vara elaka och döda. De står så mycket i tidningar om amstaff, pitbull, rottweiler mfl. som har bitit barn osv. Det finns ju alltid nån förklaring, det är ägaren som är ett monster och har uppfostrat den fel, aktiverat den för lite, för lite motion. Att en hund får mycket motion hjälper jävligt mycket. Jag kallar mig själv inte någon expert, jag skriver bara utifrån de jag vet, de jag lärt mig.


 


Jag säger då bara de att de här är då en bland de snällast hundar jag träffat, finns absolut inget ont i honom alls. Han har aldrig visat något tecken alls på att vara elak och jag har spenderat tillräckligt med tid med honom för att kunna säga de. Finns ingen keligare, snällare, sötare, tjurigare, nyfiknare, gladare, busigare, sällskapssjuk hund. Kan ju säga att en labrador och cocker spaniel är då jävligt mycket mer elak.

Folk tycker han ser elak ut men de är han inte, bara som de ser ut. Egentligen är han bara en söt liten mes  :-)




Efter allt de jag ha babblat på om nu så tycker jag att ni
måste kolla in den här filmen också innan ni drar.
Mycket värd film snutt att se!


En liten dröm

ÅH, vad jag vill ha en egen foto hemsida!
Jag skulle ju göra en som projektarbete men de vart ju inte riktigt gjort, den vart som aldrig klar eller den blev som aldrig riktigt påbörjad. Gjorde som bara en skiss. Hmm. Fast jag har så avancerade idéer i huvudet så jag vet inte alls hur det ska gå. Kan ju koda vanlig HTML men de behövs mer än så.. Suck! Jaja, jag får klura ut någonting och får se hur de går :-)
Men jag ska ha en! haha!

Än så länge finns mina bilder på...
  - teazy.blogg.se
  - tessalisa.pixbox.se
  - Jag har en användare på fotosidan.se också men ingen aning om man visar de, de kvittar för ag har då bara en bild där än så länge.

Pearls






Telefon frestelse



                


Motorola V8 RAZR Lux

Den är så sjukt snygg den här telefonen alltså! Vill ha den!

Den eleganta, guldpläterad viktelefon med 18k guld och ormskinnsimitation! Kollade på The Phone House hemsida och där kostade den 6099:-.. Kikade runt ite mer och då hittade jag den för 4850:- på Pixmania! Är så sugen på att köpa den. Är lite nyfiken på hur menyn och de ser ut för jag är ganska petig på att det ska se bra ut annars blir ju bara tråkigt och plocka upp telefonen och klicka runt i menyn, hehe. Får ta och spara ihop lite pengar till den :-)


Såg att Nokia hade någon ny skum telefon också och dyr! Nokia 8800 Arte som går på 10 799:-!!!!
Den är gjord av glas och metall. Det skumma med mobilen är att man kan ge den en lätt knackning så visas klockan, vänder man telefonen upp och ner när alarmet går eller ringsignalen så låter den tystare och den justerar ljuset beroende på omgivningens ljusstyrka. Ganska tufft! Men bara synd att Nokia har så tråkig design på sina modeller.



Så förbannad..

..  så de finns fan i mig inte!

Du din jävel som har snott mitt ändrör till bilen! Och nej den har inte bara fallit lös av sig själv, för den satt då hur jävla bra som helst! Den kostar då fan inte många kronor att köpa, men det är inte de det handlar om utan det är att få ha sina förbannade grejer i fred. Vad har jag gjort för att få mina grejer slutna? Har du så lite pengar din dumma jävel att du inte ens har råd att lägga ut 80 ynka kronor på och köpa ditt eget förbannade ändrör?!... Patetiska jävel! Helvete om jag får reda på vem du är din snåla-satans-förbannade-idiot!

G E   F A N   I   M I N   B I L ! ! ! ! !

Foto tips?

Någon som har något bra tips om nått fint ställe man kan fara och fota på i Bjurholms trakterna? eller någon annan stans? :-)

05:00

Vad gör man den tiden på dygnet? Jo, man springer ut och fotar litegrann!






Blåbärsplockning - Jävla thailändare!

Jag, Gojj & Jennie ha vart så duktiga idag att vi har vart och plockat blåbär. Men de var då inte de lättaste att hitta åt dom där rackarns blåbären. Första stället vi for på så var de totalt rensat, inte ett ändå stackars blåbär. Thailändarna är ju galna! Sen hittade vi ett super ställe så vi fick lite grann, jag kanske plockade 1kg.
Plockade de faktiskt till Honey så han kunde göra sig en paj, han som älskar de så himla mkt. Usch vad snäll jag är!


På dåligt humör är man, yr och jävligt.. Aja! Hade tänkt vara vaken hela natten så man skulle få till en dyngsrytmen men så som de känns nu så äre nog bäst att låta bli. Kommer nog vara en jävla satkärring om jag ska vara vaken så länge.


March Against Me

Hur vuxen är du?

Honey snackade om något test han hade gjort om hur vuxen han var... Han är 22 och vart 28. Jag är 19 och vart 32,1 hahah!

Testa du också! .. och berätta hur vuxen du blev! :-)

Hundtårta

Vilken rolig grej att göra åt sin hund! Klart dom ska få bli uppvaktade på sin födelsedag också. Jag googlade runt lite och hittade flera olika recept man kunde välja mellan.

Det du behöver:

-  Kokta men kalla makaroner
- Uppblött hundfoder
- Ca. 1 morot
- Köttbullar
- Frolic och/eller annat smaskigt hundgodis
- Hundkex
- Hackad hundchoklad
- En tallrik

Hur mycket du tar beror på hur stor tårta du vill göra.

Såhär gör du:
- Blanda det blöta hundfodret med makaronerna och sätt det på tallriken
- Dekorera med morötterna, köttbullarna (dela dom så de blir halva så ser de snyggare ut) och frolic lite som du vill
- Hacka hundchoklad och strö över
- Med hundkex kan du göra första bokstaven i din hund's namn på tårtan


Och till slut så kommer tårtan att kanske se ut såhär..

Källa: http://www.zoonen.com/forum/visadiskussion.asp?oid=726406

Värdelösa skämt

Aminal Planet - The Planets funniest animals, kille som är med i programmet och drar sina "roliga" skämt. Dom är ju så värdelös så de är ju inte sant. Man bli ju bara irriterad utav och kolla på de. De skulle vara hundra gånger roligare om han höll igen. Han förstör som de roliga i filmerna som visas.

Aja, nu ska vi väl snart ta och äta lite mat. Spagetti Carbonara :-) Sen ska väl lille Ice få sin mat också.
Vi har tänkt och sälja vära bilarna nu, de är som inte så värt för Honey och ha en bil när han aldrig kör den, han får som för de mesta stå och betala skatt, försäkringar och skit för den bara. Så då säljer vi båda och köper oss en nyare finare bil :-) Någon som är sugen på en Mitsubishi Galant GLSi- 92? Hihi! Jag vill ha en Audi! haha.. En A4:a eller A6:a :-)
Hoppas man får dom sålda fort så man hinner köpa sig en bil innan de blir kallare här, blir jobbigt och åka buss in till Umeå dom gångerna man kommer måsta vara där.