1 månad senare



Nu efter en månad verkar jag ÄNTLIGEN ha hittat mig ett jobb här i Norge! :D
Ett hotell jobbb som jag ville ha också, perfekt tillfälle att utvecklas mer som person och lära mig mer inom sevice! :D Jag är då kempe nöjd hittills  :-)
Det är ett litet hotell, men de är bättre än ingenting, inte så jag tycker de är dåligt. Bra som mitt första hotell jobb.
Tanke är tydligen att jag ska lära upp mig nu och sen att jag ska hjälpa chefen att driva stället... Själv! Han ska kunna åka tillbaka till Oslo och kunna arbeta med sitt andra jobb medan jag driver hotellet. Det är ett väldigt stort ansvar men hittills verkar det då väldigt simpelt. Det är som ett bed & breakfast hotell typ så kunderna sköter sig mycket själv.

Rune, chefen, verkar då väldigt nöjd med mig så de gör en ju bara ännu mera glad. Han ställer egentligen inte så stora krav på en, sov det känns iaf så de har ju gjort de ännu enklare. Han lämnar mig en del själv nu bara efter två dagar, och då har jag fått sköta frukosten/köket själv. Men de är simpelt så! :-) Och skönt för honom att han kan lämna allt en stund och kunna sticka iväg :-)

Alooone

Jajjemen, här sitter jag mitt i natten ensam här Norge.
André's bror, Stefan, åkte i måndags till Sverige och sen på torsdagen morgon åkte André bort till Göteborg på Metal Town. Vet att han och Tobias bara far dit för att kolla in goth brukar ;P När jag säger de åt han vill han bara spy, haha.
Om jag inte minns fel så kommer min finaste André hem igen nu natten mot måndag :-) Gud s skönt för de är rätt ensamt här själv. Hade ju velat åka hem till Sverige en sväng men de blir en sån dyr tripp för en som inte har ett jobb :-/ Saknar dom lilla jag har kvar där hemma.
Men som de kanske ser ut så kan jag kanske åka upp två veckor snart :-) Hihi!

ON/OFF

Ibland blir jag bara så förbannad och less på mig själv. Varför är de så mycket lättare att hitta fel än att att hitta, titta och tänka på det som är bra? Hittar inte 'off' knappen på felsökaren.