Dag 07 – Min bästa vän

Nu är det faktiskt så att jag har inte en utav en bästa vän x 4! Jag har det bäst!


Gojj & Gryn

Först har vi ju brudarna i två nyanser av brunt, Gojj & Grynet! Top of the list!

Gojj har vart min vän enda sen hon nästan komme hit till Sverige när hon var 7 år. Kanske då hon var 9 år eller något började vi att umgås mer och mer. Jag bjöd hem henne en gång berättade mamma när hon nyss hade flyttat hit. Då skulle vi äta mellanmål och Gojj fick yoghurt och det var det äckligaste hon ätit. Svensk yoghurt var ingen hit! Haha! Vi har alltid gått i samma klass, nästan samma skola också i gymnasiet. Hon gick bara i en skola 100m från min nördskola :-) Hon har funnits där. Men den personen hon blivit och är idag är ju bara det bästa man kan ha!

Gó Grynet, började jag umgås med för första gången då jag gick i 7:an eller 8:an. Jag tyckte de var jätte konstigt att hon ville att jag skulle ringa henne om jag skulle hitta på något eller så. Varför ville hon umgås med mig? Jag var ju en plutt, eller kände mig då som de på två år yngre. Hon rä ju världens goaste människa, hur snäll och gullig och glad som helst!
Vi alla tre är nästan lika, vi har ju så klart barnasinnet kvar och det kommer vi långt med. Våran relation till varandra blir ju bara bättre och bättre. Jag blir så glad av båda mina brunos!





Isak

Sen har jag ju min älskling och min bästavän! Han är klart det bästa också! Han är så himla snäll med mig, ställer upp och finns där när jag behöver honom, lyssnar. Han gör mig så glad och får mig att må så bra. Det är verkligen en människa som jag känner att jag kan lita på. Gó jävla älsklingen!




Mamma

Sist men inte minst. Hon har fått stå ut med mig så himla mycket och älskar mig ändå. Vi har en så bra och fin relation idag. Det känns som att det bara blir bättre och bättre. Behöver jag prata med någon så kan jag göra det med mamma :-)

Dag 06 – Min dag

Här har jag seriöst ingen aning om vad jag ska skriva. Kan inte direkt komma på någon dag nu som direkt har vart min dag. Kanske har jag förmånga? Om jag skulle tycka att det skulle kännas som min dag så skulle jag tillbringa den med min älskling Isak. Vi hade iofs rätt många dagar som jag bara njöt av på våran semster. Det var det mysigaste! En dag minns jag som mest då vi kom på en camping sent på kvällen, vi hade inte hunnit äta någon middag så vi bestämde oss för att grilla. Det var en så fin kväll. Vi gjorde i ordning allting och gick ut till vår lilla gulliga klotgrill och grillade. Sen började det regna.. Men det vart ju bara mer mysigt! Sen satte vi oss och åt i den skruttiga lilla 70-tals Polaris husvagnen. Åh, inget kunde förstöra den stunden. Gu så mys! Bara sånna där små saker får mig att må så himla bra med min älskling!

Något annat som skulle vara min dag skulle vara med mina underbara vänner i två nyanser av brunt! Gojj & Grynet! Fara och shoppa en dag tillsammans, se på bio, film eller bara sitta hemma hos någon och snacka eller vad som helst. Dom är ju så klart dom bästa mina brunos :-)


Dag 05 – Vad är kärlek?

Det lät verkligen som en filosofisk fråga nästan i mina öron, haha.
Kärlek, jaa.. Det kan få en att göra väldigt mycket. Bland annat så ger det en känsla av att sväva på moln nästan.

"På rosa moln svävar jag omkring och jag njuter av alla vackra ting.
Och jag tänker aldrig mer komma ner, tänker stanna här.
Förevigt, evigt evigt!
"
CK - På rosa moln
Nästan så :-)

Det dära pirret man får i magen utav att ha den personen i sin närhet. Höra, känna, se, att till och med tänka på! Det finns ju inget bättre, ingen är lyckligare än en själv då. Jag vill bara ha mer och mer av personen tills de inte går att få mer, känns det då som. Humöret man får, man blir så glad, det finns inget så kan få en att bli ledsen. Men sen tycker jag att man får ett ganska bra tunnelseende också. Man hinner inte inse vissa saker ibland för att man är på tok för kär. Det förstår man senare då känslorna har lagt sig. Kanske låter bittert, men så tycker jag.

Inhale, exhale

Everything is going to be alright. Just keep breathing, then nothing can happen to you. 

Fräschar upp

Gamla


Nya



Ser den nya likadant ut för er som för mig? Tänkte så menyn inte hoppar runt eller så :-)

Dag 04 – Det här åt jag i dag

Gosh, nu får man ju skämmes! Jag har seriöst inte ätit något vettigt alls idag faktiskt. Hade ju bara tur att jag har en så snäll älskling som gjorde frukost åt mig. Jag vaknade väl vid halv tolv idag och det första jag började på att käka var mina maränger jag gjort. Bra frukost eller? Nja, haha. Men sen fick jag te och en macka av älsklingen min :-) Sen dess har jag bara suttit och tuggat i mig massa godis. Skämmes! Jag brukar faktiskt vara lite duktigare på att inte äta så mycket godis. Inte alla dagar jag vill ha det heller men aja. Min syndar dagbok det hära typ! Haha!

Redigering

Det blir så himla tråkiga inlägg när man inte har Photoshop längre på datorn... :-/

Dag 03 – Mina föräldrar

Mina päron! Det är ju mamma Marlen och pappa Rolf. Jag har bott med mamma ända sen jag var 1½ år. Hon hade vårdnanden om mig. Pappa var jag och hälsade på varannan vecka från då jag gick i mellan/hög stadiet iaf. hur det var innan vet jag inte. Men det var inte alls gånger jag ville fara till pappa heller helst då jag var i högstadiet, då var det ju fullt upp med kompisar, pojkvänner, fest osv. Det gick ju absolut inte att missa något alls! Jag hade som alla mina vänner i Bjurholm där mamma bodde. Hade inte direkt någon och umgås med hos pappa.

Får många andra kan de säkert se konstigt ut på hur min familj är uppbyggd. Men absolut inte för mig. Jag tycker jag har det mycket mycket bättre än dom som har sina föräldrar som fortfarande håller ihop. Jag har ju det dubbla av det bästa! Ju större familg desto bättre :-)

Tre halv syskon: Robin, Jens, Markus
Mamma + Bonus mamma: Mamma & Barbro
Pappa + Bonus pappa: Rolf och Pelle

Jag, Robin & Jens har samma mamma Marlen. Men vi har inte samma pappa. Robin och Jens pappa heter Krister. Mamma bodde med honom kanske runt 10 år tills jag var runt 12-13 år. Sen kom mina nya bonus pappa in i bilden, Pelle. Han har alltid vart som en pappa för mig. Han har hjälpt mig med så himla mycket och funnits där många gånger för mig. Självklart så tycker jag ju om min biologiska pappa, men de dumma där i våran relation är väl att vi kanke inte känner varandra så väl, inte på djupet. Vi vet inte alls mycket om varandra.
Mitt tredje halv syskon Markus har jag samma pappa med, Rolf alltså. Men han har en annan mamma som är Barbro, pappas tjej.
Utseende mässigt är jag lik mamma tycker jag, det går inte att ta miste på. Men jag har helt klart pappa humor, den bästa humorn! :D

Dag 02 – Min första kärlek

Oherregud! Ja, jag tänker då absolut inte nämna några namn. Så roligt kommer ni inte att få det, haha.
Men min första kärlek var då jag gick i förskolan eller 1:an tror jag. Jag minns att jag tycker att han var så himla fin och det är han då än idag. Försökte få kontakt med honom men de gick inte så bra direkt, haha! Några år efteråt så när vi gick i 6an tror jag det var så var jag tillsammas med honom för första gången. Jag fick chans på pojken! haha! Var jag världens lyckligaste tjej kanske? Haha!
Varje torsdag eller fredag så tog det slut.. Jag minns första gången så väl. Gu vad ledsen jag vart, vad hade jag gjort för fel? Men dagen efter vart vi tillsammans igen och sådär höll det på i några veckor.
Jag gav honom t.o.m en ros på alla hjärtans dag en gång. Jag nämde det till mamma och hon tyckte jag skulle genomföra det för hon tycke väl de var så gulligt. Men gud så pinsamt jag tyckte att det var att ge honom den, har nästan kvar känslan. Men mer pinsamt tyckte han väl att det var för han visste väl inte vad han skulle säga eller hur han skulle bete sig när jag kom förbi hos han.
Inte lätt med kärlek alla gånger. Helst när man är liten, haha! :-)

Hey 2011!

Här sitter och och myser med nyårs baksmällan. Inte speciellt farlig baksmälla måste jag säga, burkar ha väldigt tur med att klara mig väldigt bra dagen efter. Inga större problem, precis som vanligt fast lite slöare. Sämre är det ju för min stackars älskling Isak. Ajaj!
Igår vart de sista minuten beslut för mig och Isak .. Som vanligt, haha. Vi drog in till Umeå och festade på Ålidhem. Det var inte bra men det var då inte dåligt heller, brukar inte direkt ha så stora förväntningar på nyår längre. Det är ju liks ändå inget speciellt egentligen. Var inte långt ifrån att man lika bra kunnit sitta hemma och tjocka och fota på tolvslaget. Absolut inte helt fel heller!

Helt jävla ärligt tycker jag det är skit mysig dagen efter då man är bakis. Man ligger bara hemma och myser och äter massa gotta. Då är det extra mycket tillålet att trycka i sig något riktigt onyttigt. Nu väntar jag bara på att min älskling ska komma hem så vi kan äta ännu mera gotta och mysa till en film.
Tack till Micke & Emma som var så gulliga och skjutsade oss! :-)

Någon som gett något nyårslöfte då? Själv har jag då inte gett något för jag är så kass på att hålla dom. Men då är det alltid nyårs löften som att man ska sluta röka eller snusa och det funkar aldrig för mig med tvång. Något som däremot alla borde börja med att börja säga vad man tycker och känner och då tänker jag på det positiva. Folk runt omkring en borde få höra oftare hur man känner för dom, hur fin dom är som person, att dom klär sig fint eller bara är en glädjespridare. Bara något litet, något lätt kan göra stor skillnad för någon annan!

Då säger jag väl gott nytt år till er alla, nytt år nya tag! Och fingret till alla små f*ttor här omkring som gillar att snacka massa skit. Ta reda på sanningen istället, lev inte på rykten, skaffa eran egen åsikt. Om inte annat kom fram och fråga istället om det stämmer eller inte än att sprida massa dynga..