Shopping

Jag & Jennie provade på något nytt i lördags och drog till Ö-vik för och prova shoppa runt där. Det var bra där men jag föredrar faktiskt Umeå ändå, dom har mycket större affärer. Drog också dels dit för att få shoppa på Cubus, så jävla bra var det inte... Alla jeansen var skit.
Jag som hade mycket pengar hittade inte så mycket, däremot Jennie som inte skulle shoppa så mycket handla mer. Haha!


Detox

Imorgon börjar allvaret för mig och Jennie i 10 dagar. Får jag veta att Jennie fuskar då kommer hon få sig fy fingret!

Tatuering

Nu har jag och Gojj beställt tid hos Edin, något nervös kanske?

Folk säger att man ska inte tatuera in vad som helst.. "Du ångrar dig sen,bla bla bla.." Det här är en viktig tatuering för mig. Den står för en del saker som står mig nära, så där finns det inget att ångra. Känner mig säker.

Det ända jag känner mig nervös för att det ska gör så inåt h-vetet ont att jag inte klarar av det. Men de är bara och ge sig fan på det. Klarar Gojj det så måste ju jag klara de, fröken som kan tjuter och får ett blå märke om man petar på henne :-P
Dels är väl de inte så smart att tatuera sig på revbenen men vill man så vill man! Vill inte ha det på något annat ställe.

Body art

Jävla Gojj, nu har hon skrämt upp mig!
Hon tyckte att vi skulle fara och tatuera oss nästa lön och ju mer jag tänker på det desto mer nervös blir jag. Jävla Gojj!
Fast jag är väldigt sugen på att göra det, fast jag kommer att gråta blod, vill tatuera mig på revbenen. Oooh. Jag kommer vara så nervös så jag kommer typ gråta och spy på tatueraren.. Lyckat. Min första tatuering.. Aj aj aj.

Tänkte mig nå sånna här snygga krumelur grejer + några kära familje medlemmars person nummer i en snygg skrivstil.


Bilen kommer från istockphoto.com

Color

Ikväll har jag färgat håret. Det blev ett nytt märke den här gången, Schwarzkopf Coloriste Chokladbrun, det var ganska mörkt men.
Sen har jag ju en ganska rastlös bror som passade på att ta det lilla som fast kvar i flaskan.... Och drog en rand rakt över huvudet!


Ladybug

Nu har jag fått mitt vik som städare förlängt igen till den 9 april, blir säkert mer. Börjar få lite ont i ryggen, är nog lite granna för vek för och städa. Har fått det förlängt 4ggr iaf. Nu är det inte länge kvar tills man får fara på Dalabo och jobba! :-)

Nu blir det en nattmacka!

Saturday

Hundvakt och chaffis fick jag leka som i lördags.
Molly var så duktig, hon gnällde faktiskt inte mycket alls i bilen. Men på slutet av kvällen var hon ganska så less, men hon är duktig :-) Gojj vart så kär i hon.
Jag och Gojj små lyxade lite grann och käkade gó mat på Great Estern. Eller så jätte gott var det väl inte men inte äckligt, var inte lika gott som förra gången iaf. Hur som helst åkte vi upp till Maxi sen och råka handla lite väl mycket.

02:30 ungefär kom jag hem och fick äntligen lägga mig och sova!

Äntligen, nu äger jag ett stativ!


Shoes

Är lite smått sugen på skorna, men som vanligt har jag svårt att bestämma mig.



Skorna kommer från stadium.se

Vårstädning

Igår vad jag duktig, städade bilen för första gången!
Försökte få med Jennie men hgoin tyckte bara jag var dum i huvudet som ville städa bilen och Cardan fattade inte hur jag kunde hitta orken till att göra de. Men jag är lite udda, tycker om att vara syssel satt och oftast blir det till att städa då.
 
 

Jag har värsta coola dammsugaren!

Jätte fint väder var det också, nu känns de som våren är påväg. Bilen var inte så dyngig iaf, vi är inte så smutsiga av oss. Hade tänkt ge mig på och tvätta den också men det var lika bra att jag inte gjorde de, för den vart då dyngigare på kvällen.

Mitt lilla projekt



Så här ser mallen iaf ut! Vad tycker ni?..
Bror verkade då vara nöjd.  Egot ville ha en bild på sig själv och de fick han, och lite krims krams till. Nu måste jag bara få tag i en overhead och köpa lite färg, fast det blir väl inte förän löningen men ändå.

Kanske blir en målning till sen också. Jens verkade också vara intresserad så det blri väl och fixa fram något till honom också då.. Tycker det är så skoj det här alltså!

Boring

Fan va tråkig min blogg ser ut, inga nya bilder alls. Måste försöka ta mig ut och fota någon dag men jag jobbar så mycket nu så de går ju där emot mindre bra men.

Jag och Jennie ha iaf försökt planer lite grann inför sommaren. Får jag mitt MC kort som det är tänkt och jag har en motorcykel så ska vi åka först ner till Stockholm och vara där och leka på, hälsa på min super duper bra faster. Sen blir det att åka förbi Sundsvall också och hälsa på släkten som är där och vara på Gatu festen. Skoj skoj!

Skuren i ryggen

Idag var på på vårdcentralen och tog bort en leverfläck. Trodde jag bara skulle dit och dom skulle på titta på den men ikcet, det var till och ta bort den direkt. Lite nervös kanske? Satt typ som svor hela tiden.
Sen fick jag mig en liten predikan på det ang. min "fina" oturs arm.

Det kändes igenting då dom skar, men nu.. Usch, de gör ont. Helst när bedövningen bara släpper mer o mer. Fast de gör de väl inte bättre att BHn sitter rakt över där dom skurit. Dom tog fan bort en hel jävla centimer!! Blir ingenting till och jobba på Tryckt idag. Bara att sitta hemma och tycka synd om sig själv. Usch usch.. Nu ska jag tröst äta pizza!

Fredag 13:e

Jag kom ihåg att förra gången otursdagen var så var det faktiskt en bra dag, men den hör gången var det usch!

Jag, Cardan & Ari skulle åka till Hotell Vännäs käka middag och fota lite åt dom. Men tog vi oss iväg då? Nää!
 ajg o Cardan hann bara stanna av o plocka upp Ari, just då kom jag på att jag ville röka. Sen när jag skulle starta bilen igen så var den död! De vart nå knas med batteriet. Inte så stor grej egentligen men lagomt irriterande, har aldrig haft problem med det förut. Så vi fick ta Ari's bil istället. Men på kvällen då vi kom hem igen funkade den fin fint.. Hmm.


Måste säga att jag har tyckt VÄLDIGT fel om Hotell Vännäs. Förut när jag har tittat på hotellet så har bara tankar gått runt som.. "Usch, vem vill bo där? Det är väl som Wärdshuset i Bjurholm. Orka käka där när man kan käka på Great Eastern i Umeå."
Inuti är det hur fint som helst, de går efter en gammel dags stil, hur mysigt  och fint som helst! Super duper god mat och bröllops sviten, hur cool som helst. Inte nog med det så dom som äger stället är ju hur trevliga som helst.
Jag måste sluta bedömma saker så fort som jag har en tendens att göra ibland.


Hur gick det med fotningen då? Ja, jag är ju inte direkt en person som vill dra till sig uppmärksamhet. Så det var riktigt jobbigt att stå i ett rum fullproppat med folk.. själv.. och fota. Inte coolt! Tur att min honey fanns där iaf, kändes ju lite bättre.
Är inte direkt så mycket för och fota människor, tycker mer om natur, djur åså. Men förhoppningsvis lär jag mig väl så småning om och slappna av lite.

Melodifestivalen

Kom på en sak i helgen... Sångaren i Heat har en hemlig tvilling. Visst är dom ganska så lika ändå? haha!



Sångaren i Heat



Coolingen från Svenska spel reklamen

Men snälla Åke!

JAAA!! Jag har hittat en jätte rolig gammal reklam film! Jag var ju hel fäst vid den här reklamen när den gick, haha! Åh, jag skrattar så mycket att jag börjar nästan gråta!





Börja på att tänka på en annan stygg reklamfilm som gick för jätte lääänge sen...
Tro det var reklam för antigen poolia eller om någon nummer upplysning, kan ha vart något annat. Det var en tjej och en kille som snacka cp grötig skånska.. Det ända jag kommer ihåg är orden.. "Katarina" och "Pannkakor!" ... Och att båda två såg flummiga ut.

Någon som förstår vilken reklam film jag menar? Förmodligen inte, inte så ovanligt när jag ska förklara något men, haha.

Ta dö på mig!

06:00 - 23:00 har jag jobbat idag... Kanske inte har gjort något på högst 3 timmar. Snacka om att jag är less alltså. Fast det blir ju mycket pengar i slut ändan. Och jag känner mig bra nog duktig! Ingen lat maja här inte!

Det har vart guiden vecka nu. Annonser, annonser, annonser! Men nu är då de mesta klart så man behöver inte jobba så himöla mycket i helgen.. Väntar bara på material från två stycken sen är de klart!

Jag trodde jag bara skulle få städa imorgon till 06:30-12:30, och ha de lite slappt på Tryckt sen. Men nu är det ändrade planer, ska fara och fota på ett hotel imorgon. Något nervös kanske?

jobbili jobba

Idag har jag hunnit med tre stycken jobb, de ni!

Städa 06:00 - 11:30
Dagis 11:45- 15:30
Tryckt Hinna med så mycket jag bara kan


Städar staus! haha!

Vanligtvis brukar jag bara ha två jobb om dagen men idag blev det tre st.
Min vikarie tid som städare blev förlängt idag, nu har jag väl städat i 3 veckor. Vet inte riktigt hur länge till jag ska jobba men det får jag väl veta imorgon. Börjar på att bli ganska less på att städa. Fast är man trött hela dagarna är de väl inte så roligt över huvudtaget och jobba. Dom är så trevliga alla på kommunen där jag städar, hade dom inte vart de då hade det inte vart roligt att vara där men. Jag har fått många komplimanger för min städning, så det är ju riktigt skoj! :-D


.. Och jag äääälskar deras kaffemaskin! :-D


Sen kan jag faktiskt berätta en ganska pinsam sak. För en vecka sen så råkade jag sätta i gång ett larm och inte vilket larm som helst utan larmet på polis stationen, bra nog pinsamt kan jag lova. Jag skulle ju bara gå in dit och städa sen börjar det på att tjuta så innåt helvete. PANIK! Just då kom jag på att jag skulle ju inte städa där om ingen var där.. ÅTER PANIK!
Kutar uppför trappen för att berätta för Sirkka vad som hade hänt, men då kan jag inte öppna dörren. PANIK IGEN! Så det var ju bara gå ner och vänta på att polisen skulle komma och larma av då.
Så gå in där igen om det inte är någon där gör jag inte om igen kan jag lova!


Jag sitter till och med och längtar tills jag ska jobba, vem fan gör egentligen de? Jag längtar tills jag ska fara och jobba på Dalabo (dagis). Tycker det är så skoj och vara där, ingen aning varför men. Skoj är det iaf :-)

Jag har ju faktiskt..

.. glömt att berätta att i fredags drog ju jag och Jennie in till Umeå för och se bio. Jennie tyckte att vi skulle se Män som hatar kvinnor, och det blev det.



Ovanligt vis så var filmen faktiskt bra, även fast det var svensk. Jag som hatar svenska filmer, är mycket skepptisk till dom. Jennie tyckte också att filmen var bättre än boken, inte många ggr det är så. Så den är faktiskt värd att se på bio! Den är 2 ½ timma lång så filmen får ju lungt säga sitt..



Sen är det ju ett par filmer förut som jag har tipsat om.
Taken och Gran Torino. Taken hade bio premiär i måndags om jag inte minns helt fel.. Också ett par filmer värda att se.
Men satsa då helst på Gran Torino, hur cool film som helst Clitan har ju så skön roll i filmen, haha!  Den har bio premiär om 10 dagar, den 20:e alltså :-)

Den nya tidens pensionärer

Japp, där ingår jag och Jennie. Vi har nu spelat Bingo Lotto tre söndagar i rad, snacka om pensionärer alltså. Vi har till och med vart så seriös så vi har köpt duttar! Hahah!
Fast förra gången glömde Jennie den, fy fingret där! Och igår.. Ja usch, Jennie va inte på humör alls. Det var ju bara skit med Bingo Lotto och Lotta Engberg var ju en jävla fitta. Inget var bra för Jennie och hon var riktigt anti, haha!

I helgen gjorde man inte så himla mycket, jag satt mer bara och längtade till Vännäs Big Jump så jag skulle få fota. Jag hade sagt till mamma för två veckor sen att jag ville fara så hon, Pelle och Robin skulle ju följa, Cardan tyckte de inte verkade nå skoj. När dagen väl kommer då det ska vara, då kan hon inte fara, något anti vart jag. Riktigt anti!  Jag som hade längtat till det där så länge, ända sen jag fick veta att det skulle vara.. Men min super söta älskling följde med mig tillslut. Tur han är så söt!

Det var riktigt mäktigt och vara där. Nog för att vi bara hann dit när klockan var runt 14:00 och de skulle vara från 12:00.-15:00. Hur coolt som helst! Är inte sådär jätte nöjd med bilderna, men kände mig så sjukt stressad. Hade en jätte cool bild i huvudet som jag ville ta, men av någon anledning så gjorde jag inte de. Dum Therése, dum, dum!

Här kommer lite mer bilder från Vännäs Big Jump!






whihoo!

På lång fredagen bli det till att dra åt Fredrika hållet med Jennie! Köra skoter och tolka skran/bob! :-D

Vännäs Big Jump














Vad är det för ord han letar efter?

Vi hämtar Robin i Örträsk där han har vart o kört skoter.

Robin Fan jag glömde ta på mig en sån där grej idag, jag känner att jag ha ont runt halsen
Mamma Vadå för grej?
Therese En halsduk?
Robin Nej, jag vet inte vad det heter: Det är något mellan båt eller potta.
Pelle En kanot?

Vill ha


Bik Bok 699 kr

fjångillifjång

Fredag   Skynade sig hem till mamma när hon slutade för att få se den nya valpen, Molly. Hon är ju bara för söt, hon är som nästan overklig. En liten docka nästan :-) Korven, våran katt. Eller ja egentligen heter han Pirro men vi kallar han för korven. Han kände ju på sig direkt att det var en hund där. Han var väldigt skeptisk. Molly vart ju skit glad när hon ifkc se katten men Korven tyktce hon bara var väldigt äcklig, haha. Lille Molly är ju bara hälften så stor som katten, som en kattunge!

Lördag
   Det vart det gó mat hos mamma. Vi hade nån grill på bordet sen fick man grilla lite vad man ville osv. Skit gott! Robin tyckte de var jobbigt för att de tog så långt tid och Jens vart precis sjuk så han var inte sugen på att äta så mycket.

När vi sitter och äter så råkar jag.....
*Raaaaaaaap*
Mamma som sått med ryggen mot hela tiden
- Men Therése!!
- Hur vet du att det var jag? Du står ju med ryggen till..
- Det finns bara en som rapar vid matbordet!


Senare på kvällen så kommer några kompisar till Robin in genom dörren.
- Åååh, vilken söt kattunge.
- He ä ju en hunn!


Älsklingen lämnade mig i fredags för och lana hemms hos Robin hela helgen. Drog dit på kvällen och sa hej till dom. Mycket normala grabbar alltså, sitter och kollar runt på youtube.com på tjejer som fiser, sen fnittrar dom som fan. Haha!

Söndag  Ikväll blir det först Bingo Lotto med Jennie, så hon lär nog komma förbi snart. Vi är allt bra coola alltså! Vi ska satsa på en utomlands resa så man får slippa lite grann av vintern ett tag, yeah! Fast det är ju bara och glömma man vinner ju aldrig ändå så. Nej, skärpning! Nu ska du inte var så negativ Therése!

Efter det så ska jag få fara till Gryn och kolla på film med henne i hennes nya hus, det ska bli skoj. :-) Det var ju som ett tag sen man träffade henne.

Mariebäck


Molly Bus



Här här lill Mollan! Blandning mellan Shitzu och Lapso apso.. Mammas lilla sötis.



Någon som var lite skeptisk till att få en hund i huset.



Hon är ju så söt och så liten, hon är nästan som en liten docka :-)



Full fart hela dagen så hon somnade riktigt fort på kvällen..