Shia LaBeouf



Jag är så tokig i den här grabben, vet inte riktigt varför. Men han är bara så jävla mycket yeah! Ge mig!

Change


Skyltsöndag

Imorgon är det skylt söndag, tycker de är ganska mysigt ändå här i Bjurholm. Synd bara att vi inte har någon snö. Då får man ju som ingen jul stämmning. Huvudsaken att man har snö på julafton så är jag då nöjd, annars är de ingen riktigt jul!

Man kanske skulle ha släpat med sig kameran imorgon då så man får några nya bilder, det var som ett tag nu sedan man fotade något.



Pepparcookie

Var på besök på Pepparkaks fabriken i torsdags och fick kolla hur det gick till osv.
Man har fått höra mycket om peppen, mycket dåligt, de är då de ända jag minns. Bandet ska gå så fort och de ska va så stressigt, konstig chef, otrevlig personal, inga raster och rök/snus förbud. De måste jag då säga att inget av de stämde.

Alla va hur trevlig som helst som jag träffade där, inga problem alls. Fast de kanske också beror på vilka man jobbar med då. Bandet gick inte alls fort, fast de bror ju på hur stressad man är också. Chefen va trevlig fast man förstod inte så mycket av vad han sa, han bröt på danska eller va det var så man förstod som hälften. Det var bara att flina och nicka så de såg ut som man hängde med. Både jag och Sandra som kom dit på besök förstod knappt hälften utav vad han sa. Men trevlig av han iaf!
Raster ha man varannan timma tror jag det var om jag inte minns helt fel, jag tror jag har fyra st på mitt skift. 3 st på 10 min och en på 30 min. Så nog hinner man röka och snusa på sina raster allt.

Idag ska man jobba där iaf! 15:15 - 23:50, väldigt bra skift för mig ändå jag som är lite natt människa! :-)
Nä usch nu ha jag babblat klart, man kanske skulle ta och hitta på något innan man ska fara iväg o jobba.

Two simple words


Epa traktor 4 life!

Jag måste bara berätta om min sjuka dröm jag hade, ibland kan man ju undra vad det är för fel på en alltså. Men de finns fan inge roligare än sjuka drömmar!

Jag drömde att jag hade en epa, ingen aning varför men jag var då iaf 20 år och hade en epa. Normal! Njaa! Och det var inte vilken epa som helst, nej nej o nej. En gammal
mercedes limosin, lite sådär halv skruttig.
Man kunde köra den både längst fram som man ska och och inte nog med de längst bak också, haha. Sen hade jag så klart de coolaste dörrarna, nödutgångsdörrar med ett sånt där lååångt handtag och inge fönster. Haha!
Kan man va coolare än så eller? Haha! Och i den crusiade jag och Jennie runt i. Hur tuff får man va egentligen? Hade jag kanske den coolaste epan i Bjurholm?! Hahaha!

Någon annan som har haft en sån där lagomt "normal" dröm som man bara inte kan glömma?

Road tripp

Verkar som man kanske ska ner till Eskilstun i på lördag, eller Torshälla hette de dit jag skulle. Mycket körning, 64 mil ner, tur man tycker om att köra bil iaf! Haha! Ska ner med lilla farmor och jul pynta i nått hus, sen om jag har tur kanske jag får träffa min älskade faster som jag inte ha träffat på 100 år känns de som.

Har då vart duktig och städat bilen inför resan ner, vill inte sitta i nån smutsig bil ner dit. Rent o fräscht skare vara! Skulle ha tvättat kärran också även fast den kommer bli lika fort smutsig igen, men ändå!

Nu blir det då till att bränna en ny skiva till bilen, annars kommer jag bli knäpp! Nå bra musik tips kanske? Inge lugn bajs musik så man kör av vägen tack!

Grishosta

Jaha, då har man vart och vaccinerat sig då! Var lite delad om de men nu är de då gjort. Får då bara hoppas att man inte blir sådär äckligt sjuk som Päran vart. Kunde inte röka, eller äta.. Bara soppa gick ner. Känner inte för och bli så där äckligt sjuk. Håller då tummarna!

Orbs playin' in the park


Farsdag

Min oerhört "seriösa" tårta jag gjorde som ska föreställa
min far, det ser verkligen ut som ett barn har gjort den haha.
Han vart då glad över den så det var ju bra iaf, haha. Tanken som räknas!




Snow Art

Kolla vad som fanns på Grynets gård i lördags. Vem kan vara skyldig till detta?


Tack Åhléns kocken!

20 min försenad och panik för att jag såg att parkeringsvakten var där och yra runt. Då hittade jag den här fast klämd på rutan!



Tezz AH! Kolla Erika!!
Gryn Vadå?
Tezz Någon har betalat en ny biljett till mig!
Bitter parkeringsvakt Det var Åhléns kocken

Tack så hemskt mycket, riktigt snällt! De gjorde min dag! :D