Svarta hyllor

Mina ikea hyllor fick sig en liten make over. Köpte lite spray färg, matt svart, på biltema. Resultatet är jag faktiskt nöjd med. Har en annan hylla i samma färg som jag ville matcha med och man ser inte skillnad på vilken som är målad :) Snyggt med de vita lådorna på, kontraster :)

Ska även ha en tredje hylla ovanflr tvn men tyvärr räkte inte färgen. Gjorde även ett 'jack' i hyllorna eftersom jag använder de som typ en tv bänk där sladdarna kan gå igenom. Ska ge det ett mer seriöst försök senare att snygga till med sladdarna.


Före


Efter

Alla <3 dag!

En present till mig och min finaste. Armband med varandras namn!



Köpt på
Linas Design

Slitna jeans - Gör det själv!

Ville greja lite grann med en jeans kjol jag hade liggandes här hemma eftersom jag vart så göralös och har så klart vela prova på det själv. Jag tog dels bort en bit av kjolen som var uppvikt och fastsydd då jag köpte den. Använde mig av ett rakblad och en fotfil.

Nu vart de väl lite enklare för mig eftersom den redan hade en använd look men fixade till slitningarna lite större, mer och 'ruggade' med fotfilen, mycket effektivt med filen. Ganska fiffigt ändå!

Jag lekte ju lös med den biten som togs bort och provde man man kunde göra för 'effekter' med filen och bladet. Drar du filen vågrätt över plagget så får du fina öpnna, vita slitningar.









Glasögon orm!

Var och kollade synen här om veckan på Spec Savers. Mycket riktigt så ser jag sämre på ena ögat, till och med dubblet så dåligt så nu gäller de att hitta glasögon. Var och provade efter min synkoll och jag lova, jag provade aaaallt! Men kunde tyvärr inte bestäma mig för vilka. Var ju ganska tok nervös också för att få glasögon, haha.

Som de verkar nu så behöver jag bara ha dom då jag typ ser på tv eller kör bil, det är då jag känner att jag behöver dom. Jag har skit svårt för att välja vilken FORM jag ska ha. Hjälp mig!
Frågade en i personalen om vilka glasögon som passar mig med tanke på min ansiktsform men han sa att det var bara attvälja och vraka.. Hmm, gjorde saken mycket lättare.. Njaa!
Kan inte ens veta vilken ansiktsform jag har?!.. Haha! Fyrkantig, avlång, oval?.. Suck.