Dagboken



Fick låten på huvudet här om dagen. Var de kanske 100 år sen man lyssnade på den? Haha. Man får sånna flashbacks till högstadie tiden utav låten både på gott och ont, vilken tid...

På väg hem till mig! hihi!


Tattoo - Ett år senare

När pengarna börjar rulla in så ska den här jäveln bli klar! Är så äggad men ändå inte.. Längst uppe på revbenen var inte och leka med! Haha! Fast den här gången ska jag nog åka dit själv. Min skade glada vän Jennie få då inte följa, haha. "Göre ont? De ser ut som att du håller på och skita ner dig.. Vill du ge mig en smäll nu? hihihi!"

Väldigt kass bild, men den ser bättre ut i verkligheten.. De blir mer skuggning längst upp så den ser mer levande ut sen ska den fortsätta upp på ryggen, lite mer krims krams. Den SKA vara klar innan sommaren! haha :P



Sen får jag ju inte glömma att visa att längst ner på tatuering så har tatueraren lyckats göra en snopp hahah!

Money money!

Jag har ju glömt skvallra här att jag ha ju faktiskt fått jobb nu! :D De var sista dagen på praktiken i fredags på Tryckt.se. Så som de ser ut nu så kommer jag börja nu på tisdag, yes! Ska vara på Nyåkers Pepparkakor ändå fram till 13 september sen kan de bli förlängt till december, hihi! Fy fan se skönt och få tjäna sig nå pengar. De är ju helt värdelöst att gå på försäkringskassan och ännu värre a-kassan. Tack gode gud för jobb!

Något som är dåligt är väl att man kommer ju inet få så mycket liv, men defår jag väl stå ut med. Kommer inte få träffa min älsklings Isak nå mkt och inte vänner heller för den delen. Kommer gå eftermiddag nu i två veckor och natt två veckor.

EM 15:15 - 01:30
Natt 01:30 - 06:45

... Om jag nu inte minns helt fel. Men gu så mkt kosing jag kommer få! hihi!

Honey B

Lady Gaga ha då verkligen en egen stil. Den här musik videon är riktigt grym!


It's like music to my ears

Bandit är helt klart en radiokanal som jag har äggat på praktiken. Här kommer några bra låtar som jag ha snappat upp!







Smycken

Har vart helt inne på hansstämplade smycken, är helt tokig i dom, ingen aning varför. Hittade en sida där dom hade jätte fina! Jag tror nästan jag måste köpa mig ett halsband!




Smyckena hittar du på
familjesmycken.se

Lite mer färg..

Funderar på att färga håret. Något i den här stilen fast då
ska jag ha kvar mitt mörk bruna hår fast med vitslingor/highlights
eller vad man nu kallar de. Kanske vore något, eller vad säger ni?
Får ta och höra med Jessica H om hon kanske har tid nu i veckan :-P

Put some color on!


Fääärger! Tycker dom är så coola. Är väldigt sugen på att köpa ett par, har alltid gillat vita skor men nu är jag faktiskt sugen på dom blå. Jag blir så glad utav och titta på dom!