Gubben i lådan

Jag är helt förälskad i låten!


Vidrigt

The Human Centipede (First.Sequence) Helt klart den vidrigaste filmen jag sett på länge. Han måste ju minst sagt vart riktigt sick han som gjorde filmen, usch! Någon som sett den?


Mys o gos!



Jag och mamma beställde sånna här mysisar. Dom kom igår, dom är ju hur sköna som helst. Mina gamla fake Uggs kan ju slänga sig i väggen!

So not my day!

Det känns bara jätte bajsigt nu! Igår var verkligen inte min dag alltså.
Jag skulle färga håret igår för att jag ville få bort röd/gul färg som jag hade i mitt då varande ljusa hår. Nej, då blir mitt hår blått! Paniken!! Går till Färg & Sko och köper en ny hårfärg och går hem och färgar håret igen. Nähepp, då vart de gult. I paniken provade jag med silverscahmpoo men det var inge bättre så då fick jag ännu mera panik och färgade det mellanbrunt, eller de skulle då vara det men detvart typ svart. Jag som verkligen hade börjat få till en fin ljus färg! ÅÅÅH!

Några timmar senare när jag vaknar samma dag så är med med en hemsk huvudvärk. Går in på toan pch gör mig i ordning och där kom pricken över i:et... Jag tappar ner min älskade D&G ´Imperatrice parfym rakt ner på badrums golvet och ingenting av den går att rädda!

Tummen ner för den dagen!