Invert frost






Girls in the truck

Ni måste bara kolla in den här fräna musik videon Isak visade mig! Haha!


Gamm ragg

Utgång i lördags för mig & Gryn! Hon hade barnfri helg så då ville hon hitta på något.
Vi drog till Marias i Vännäs, tyckte de verkade mer värt än och fara på Wärsan, ganska skoj ändå. Roligt och få komma ut. Fanns ju en del trevliga Bjurholmare där också :-) Nog för att vi är lika bra ute i tid som vanligt, eller? Kl 23 for vi mot Vännäs haha!

Paljetter

Idag har man försökt leta en nyårs klänning, de gick ganska så jefla mycket skit för min och Jennies del. Antingen kostar klänningen röv (dyrt) eller så ser dom ut som stryk. Hur lätt är de då da? Njaa! Vi gick runt och yrade i 7 timmar sen gav vi upp. Direkt vi komme hem till Bjurholm satte vi oss vid kära Nelly.se som alltid har bra skit! Så om några dagar kommer de 7 klänningar hem så de är bara och prova loss! :D Och passar inget av de bra vete fan vad man tar sig till!

rubrikas

Nu har jag allt vart duktig! Torsdag - Söndag har jag jobbat eftermiddag på Pepparkaksfabriken, yeah! Det är som skoj och jobba där, trevlig folk, många coolingar haha. Så nu kommer man få sig lite mer extra pengar till när man fyller år! :-) Skulle nästan kunna jobba där på en hel tid tro jag.

Ingen aning om jag kommer jobba till helgen men då är det iaf planerat att åka ner till Sundsvall, jag och minsta brorsan Markus ska ner och hälsa på lilla farmor. Man har som inte träffat henne på ett tag så de ska bli skoj och sen får man tillbringa lite tid med gó Markus :-)

Lagomt tråkig blogg har man då nu, bara massa skit text och inga bilder. Det måste de allt bli ändring på, bloggen ska trots allt mest bestå av bilder! Fy fingret till mig, fram med kameran bara!

Nu ska jag ta och jobba lite, bjuder på en låt så länge av ett skånskt band!