Long day

Gjorde en dyngis i tisdags, var tvungen att få till en bra dyngsrytmen, så jag var vaken från 14:30 i tisdags till runt 22:30 till onsdagen. Fick en del gjort ändå. Jag var och fotade vid älven, handlade med mamma, jobbade, spelade, käkade pizza med Jennie osv. Kanske inte var så mkt ändå. Hmm.

Idag ska vi vara hundvakt åt Joyce, vi lär ju ska ha henne i helgen. Just nu ligger tröttisen tryckt emot mig så nära hon kan komma haha. Mysigt :-)

mycket speciellt katt

Fränt, mammas katt käkar pepparkakor! Go Pirro!


Nu börjar jag bli lite nojig. Såg Linas kommentar nu att min blogg ser ganska knas ut i explorer så jag måste nog ta och göra om bloggen så det ser normalt ut. Om jag nu lyckas...

OH HAPPY DAY!

YEEEEES!!! Nu är bishin såld! Woohoo! Im so happy!
NU blire en ny bil i veckan kanske :-D

underworld




Nu äntligen har nya Tomb Raider kommit, och jag är så jävla sur för det går inte att spela på min datorn!!! Jag har en för bajsig dator. Baaaaaaaaajs! Får försöka flörta med Cardan kanske så jag få installera det på hans eller så måste jag helt enkelt köpa spelet till PS2.. Om de nu finns till de. Suck.

Helvete vilken nörd jag är...

cut my hair!!

Jag vill klippa mig! Nu vart det ett bra tag sen... April kanske de va?
Kanske ska ta och dra en Britney Spears och raka av allt hår. Njaa, skulle inte tro de va. Efter julafton ska jag klippa mig iaf jag bestämt, innan nyår. Det blir uppklippt med lugg tror jag.. Hmm.
Och färga håret ska jag göra! Mörk bruuuunt! Söta mamma har köpt hårfärg åt mig nu så :-)
Hon ha vart på IKEA åt mig också, så nu känner jag mig som en liten unge innför julafton! haha..

Ikväll blir det Bingo Lotto med Jennie, de ni!... Så nu ska det städas!

Förlovningsmiddag

Vi åkte in till Umeå igår för att jag skulle bjuda älsklingen på middag. Jag hade pratat så mycket om hur god mat jag tyckte det var på Invito så jag ville bjuda dit honom, men så klart så ska det ju vara full bokat där fram till kl 21.00. Tänkte aldrig så långt att jag skulle boka bord.
Så det blev Harrys istället, hade för mig att det var någon som sa att det var så god mat där och dte var det verkligen också!

För mig vart de Sikroms cheesecake och till varmrätt Harrys klassiska plankstek. Och älsklingen tog vitlöksbröd och vildsvins. Älsklingen vart riktigt nöjd!.. :-) Det var ingen dessert för man vart så proppmätt hehe..

Vi hade tänkt fara och kolla på bio senare men då gick dte inget bra förutom en som var fullbokad. Då ville jag gå runt på stan och fota Ljusfestivalen men de sket sig ganska fort. Det var så snuskigt kallt, så det var riktigt synd :-(



Tack för din generösitet.

old movie

Igår fick jag för mig att se den gamla filmen Waterworld. Har sett den hur många ggr som helst förut men av någon anledning så kommer jag inte ihåg början och slutet. Bra film ändå för att vara så gammal!

Syrgas killen är ju min idol i fimlen helt klart, stygg kille. Springer med slang i näsan och en syrgastub på ryggen och röker konstant hehe!



work

21:00 ringde Gunilla mig igår och frågade om jag ville jobba idag. 8:00-17:00. Självklart sa jag!
Så idag har jag vikat på dagis, lika roligt som vanligt att få vara där. Det är så roligt att jobba med barn, man får höra så rolig kommentarer osv av dom hehe. Hoppas man får jobba mer där :-)

Vart bjuden på makaron-pizza hos mamma nyss och nu måste jag jobba som fan, hade glömt bort ett jobb som ska vara klart idag. Dum, dum Therese! Inte så lätt när man får massa små jobb hit o dit, men jag tycker det är roligt :-)
Åsså måste jag skicka iväg ett mail till äldreomsorgen så jag kanske får jobba där kanske. Jag hatar att skriva om mig själv, vet ju aldrig vad man ska skriva haha.

Lights

Nu är det Ljusfestivalen i Umeå. Jag är så sugen på att fara dit och fota, dte är så fiiiint! Det var riktigt roligt att få gå runt sist och fota. men det var så snuskigt kallt bara. Så får se när man åker in och fotar lite granna :-)

t v å   b i l d e r   f r å n   s i s t  
j a g   f o t a d e   l j u s f e s t i v a l e n







j o b b a   j o b b a   j o b b a

Jag måste jobba som ett cp nu innan den sista. Jag har så sjukt mkt grejer som jag måste betala.... Usch, man får bara en stor hemsk klump i magen. Åsså måste man ju ha pengar till att köpa julklappar, fan också!

Förlovningsdag

Igår var dte min och älsklingen förlovningsdag, nu ha vi vart förlovade i 1 år :-)
Det blev en lugn dag för vi har inga pengar till att hitta på någonting. Men man kan ta det lite senare annars, det gör inte mig någonting, så när jag har pengar så ska älsklingen få sig en överaskning :-) Så nu blire till att försöka jobba som tusan så jag kan ge honom en överaskning!

I love my honey so much ... :-)

Japansk Lönn

Har hittat en riktigt frän växt jag ska ha i köket, en RÖÖÖÖÖD Japansk lönn.
Köket ska som från början bestå av färgerna vitt och svart med inslag av rött. Tror dte kommer bli riktigt tufft! Så nu blire till och köpa den japanska lönnen när man får löning :-)





....


What goes around, comes around...

Nu är hon borta

Kl 16.00 igår skulle vi vara i Vännäs för att lämna Misty till Djurens rätt. Vi var där runt 16.30 istället, det tok snöa ju ute så man såg ju inte ett skit när man körde. Så nu är Misty hos en ny fodervärd i Umeå. Det känns faktiskt tomt här hemma nu men hon kommer säkert att få det bra.. :-) Söta lill ärtan!

Hoppas bara hon kommer att komma till en famlj snart så hon får sig ett hem.

Misty



Ja nu har proverna kommit och det visar sig att hon kommer att behöva insulin, så hon kommer att få det i mitten av december om jag inte minns helt fel. Så hon ska inte tas bort :-) Så nu får hon käka sitt diabetsfoder istället för det vanliga. Man ser att dte är stor skillnad när hon äter diabetsfodret, hon är mkt piggare annars brukar hon bara ligga och vara slö hela dagarna.

Lilla söt ärtan, hon är ju lite knäpp ibland.. Idag hade hon krypit in längst ner i skafferiet och lagt sig och sovit. Söt nöten :-)

Nu i helgen heller nästa vecka så kommer hon att få komma till en ny fodervärd eftersom jag inte kan ta hand om henne längre. Det var bara tänkt att jag skulle ha henne i 10 dagar först och nu ha jag haft henne i 2 mån om inte mer. Jag hoppas dom på djurskyddet hittar ett bra hem åt henne snart.


Nu ska jag dra till Gojj & Jennie, de vill att jag ska komma dit på sockerkaks bjuding! haha!

The moon



Ganska fränt va?

Skön låt




Before the worst

idiot

So fucking 
Blow those words out the back of your head
I've heard it all and I’m done with that shit
You tell me lies and
You give what you get
So blow those fucking words out the back of your head



Farsdag

Ja, idag äre farsdag så jag drog förbi mamma och Pelle och käkade lite tårta, gotti gott! Jag ser Pelle verkligen som en pappa, han ställer upp för mig och är bra på alla sätt och vis. Och sen är han ju riktigt frän också haha! Jag köpte med mig en tårta när jag for dit som mamma skulle få betala sen för och jag trodde hon skulle strypa mig när jag sa vad den kostade, hahah. En liten 8-bitars tårta typ för 130kr. Haha!


Som ett barn ska man kunna lita och se upp till sina föräldrar men jag kan inte göra någonting av dem. Det för mig hela tiden ett steg ifrån dig. Ingen är perfekt men sånna där viktiga bas grejer ska man väl iaf kunna få ha hos en förälder.. eller? Jag trodde samtalet på Tre kronor i Vännäs skulle förändra saker och ting, men du verkar inte ha lagt någonting av dem på minnet.
Why do you make it so hard to trust you?



Fulaste klippen

hahahahaha jag tror jag dör av skratt!


Dramatisk katt
Dramatisk katt

 
Katten fastnar i yogurtburken...
Katten fastnar i yogurtburken...



Ninja-katten
Ninja-katten

Nattfotografering

Mina första nattfotograferingar, det var riktigt skoj. Förutom att man ser så dåligt när man väl ska stå där i mörkret och försöka få ihop kameran med stativet haha. Bilderna ser inte sådär jätte bra ut men ha i åtanke att det vara bara första gången och jag har ju lite mer och lära mig :-)


Utsikt över Bjurholm från Högås



 En lastbil blåserförbi, de vart inte heldragna sträck hela vägen men fränt ändå.



Lights


Halloween



Sista dagen

Idag började jag jobba kl. 7.00 på dagis, jag trodde jag skulle dö. jag ha inte klivit upp så tidigt på ett riktigt bra tag kan jag lova. Men jag trivs så bra där så det var bara roligt att få komma och jobba :-) Jag har fått med mig så fina teckningar hem som en tjej har ritat åt mig, så sött.

Ungar är ju de roligaste som finns, dom har ju så rolig syn på allting sen så kan dom vara lite granna för ärliga av sig. Fick höra av en unge igår vilken ful tröja jag hade, haha.

Fick höra idag innan jag for hem att dom tyckte jag hade skött mig bra och vart duktig så det är ju roligt och höra. Har inte vart så duktig förut när jag jobbat på dagis så, kom ganska mkt försent flera ggr.


Jag blev bjuden på tacos idag hos mamma, det var riktigt gott! Efter maten satt vi och pratade lite...
- Mamma, jag har hittat en jätte fin passat som jag är lite sugen på att köpa.
- Ja, Passat är den bästa bilen jag någonsin haft. Den lilla gula jag hade, den gick verkligen som ett ollon skott!


Hon är bra söt min lilla mamma!

syn undersökning

Kom ju på att jag glömde skriva om att jag var på en synundersökning i tisdags.
Jag tycker ju att jag har börjat se så dåligt på sista tiden. När jag kör tex så ser jag inte riktigt skyltarna.. Jag kan tex inte se om de står 70 eller 90 på en skylt när jag kör, sitter jag framför datorn får jagså ont i ögonen att jag inte kan sitta där längre, nästan så man inte ens kan titta alls osv.
Så han svar till mig va, att jag hade en cpjävlamuskel i ögat som inte slappnar av och dte ör tydligen få som har det så. Att jag ah svårt att ställa in skärpan sen efter jag ha ansträngt ögonen till att läsa åså. Han ville också att jag skulle kolla upp om jag hade migrän, suck.

Så tack så mkt din cp muskel!

Moneymaker

Nu ska jag få jobba i tre dagar på dagis som vikarie, har vart på min första dag idag och dte var riktigt roligt och få komma och jobba. Man blir nästan lite knäpp utav att bara få sitta hemma hela tiden. Så jag ser fram emot morgon dagen!
Två hel dagar och en halv dag på fredag, kanske en hel där också men de får jag höra om imorgon. Hoppas hoppas man får jobba heldag! :-D

Love it!

Nu är den äntligen här! Nu är det bara hemmabio systemet kvar!



Ikväll ha jag haft myskväll med våran nya tv!

Hon söker ett hem!


Läs här om den övergivna katten, Misty, som söker ett kärleksfullt hem!



Äntligen en ny tv!

Hihi! Nu har älsklingen fått sin bil såld, nu är det bara min kvar. Det var en riktigt snabb affär så de är ju bra. Så nu blire till att köpa sig en ny tv! :-D Ska åka in till umeå nu när älsklingen har slutat jobba.. SKa lägga upp en bild sen. hihiihii

Allhelgona kvällen

Det var bio kl 21.30 med Gojj, Låt den rätte komma in, såg vi. Tyckte den var ganska bra ändå.. Lite gulligt kanske. Senare for vi och hälsade på David & Cardan i gräsmyr. Dom töntarna satt och spelade tv spel.. och hel seriösa va dom, man fick ju skratta åt dom lite grann. Och David var heeelt inne i spelande, de va då de roligaste jag sett.


Gojj var fylle chaffis så då bar det in till Vännäs och hämta upp Jim och Lumpan och sen till Karlsbäck. På vägen till Karlsbäck var det jävligaste jag ah varit med om.

Vid glaskyrkan träffade vi på en vit volvo 745:a tror jag dte var som var och vinglade på vägen. Andre va så nervös så jag var tvungen att köra om bilen så jag blinkade med hel ljysena så han skulle hålla sig på sin sida av vägen och körde om. Efter de vart han i volvon hel galen..
Han bara gasade på bakom oss, så nära att han skulle kunna ha kört i i våran bil och blinkade med hel ljusna hela tiden, han ville väl något men aldrig i helvete att jag skulle stanna!
Sen när han körde om oss så höll han på att plocka räcket och över igen på andra sidan vägen och full fart iväg. Vi såg inte bilen förän 1 mil efteråt därstår den vid en P-fika ute i Balåker. Jätte obehaligt var det!
Den störda jäveln måste ju ha vart dyngrak! Och sen köra 130-150 km/h, han kunde ju ha dödat någon.. Idiot!


På fredagen var jag faktiskt på kyrkogården och fotade. Det var jättefint med alla ljus men dyng kallt! Jag hade bråkat med mig Cardan och han höll ju på att frys ihjäl.. Vi var där kanske i 20 min sen var vi tvungen att fara. Riktigt kallt ute alltså! Hade velat vara där längre, var inte sådär jätte nöjd med bilderna men aja.. :-/
Jag måste väl ta och lägga upp dom sen så ni får se!


Nu ska jag ut och natt fota igen! hihi!

för ingenting?

Man tar på sig ett anvsar och det känns verkligen som att man gör någonting bra, att hon får ett bättre sätt att leva än vad hon hade innan. Sen känns det som att man bara får skit för det, även fast jag inte har gjort någonting fel.
Jag har gjort det jag har blivit tillsagd att göra och att det ska gå bra men då får man höra dom där små grejerna som gör en ganska så förbannad. Det börjat seriöst mindre roligt att ta hand om henne.