Försupen

Nu kommer bilderna innan vi drog i väg på Wärsan! Trevlig kväll!


7 mån 12 dagar

Idag var sista dagen för mig på kommunen som hygien tekniker. Känns både bra och dåligt. Känns bra att fått den enfaranheten att vara där, har trivts så himla bra där också. Alla har varit så sjukt trevliga, har absolut inte upplevt att någon har varit otrevlig eller så, sen hade jag ju en för jävla bra chef :-) Och nu har jag som fredag hela veckan, arbetslös! Sovmorgon varje dag! Haha!
Fick till och med en present av mig chef! Hihi! :-D Nästa jobb att prova på blir nog något med bil körning, nu har jag som fått prova på städning som jag hade velat. Bud bil kanske?

Workout

Nu jävlar börjar det hända grejer!
Igår var jag och lilla Gryn på gymmet, vi ha skaffat gym kort, de ni! Nu äntligen har jag fått tummen ur arselet och skaffat mig ett. Känns bra att börja försöka ta hand om sig själv, har velat träna så länge men de har som aldrig blivit av men nu har jag mig ju en gym buddy. Ska försöka sluta röka nu också, ska bli roligt och se hur de kommer att gå men. Så nu jäklar är de två fitness brudar på g! Haha!

More pics

Nu har de kommer två bilder till från min och mammas lilla
semester som vi hade i Hosjö! Visst är jag snabb?
Kolla på bilderna här.

Det kostar att ligga på topp!

Idag är jag jefligt bakis!
Det vart till att gå på Wärdshuset igår, Riff Raff Ruff spelade där. Jävligt skoj faktiskt, mycket blandat folk. Mycket trevlig kväll. Roligt att få fara ut med tjejerna också! :D Nu blir det att åka till Vännäs för lite bakis mat. Grekisk kebabrulle på Tre kronor, fy fan vad gött! Feta ost! Mmmmmmm!
Kanske kommer upp nå bilder senare från kvällen!

adrenalin

Humöret går som upp och ner idag. Först på topp sen tvär rasar de. Aja, sånt som händer. Här bjuder jag på nen låt iaf, får alltid en speciell känsla av den av någon anledning. Jag kommer nog aldrig ledsna på den!


I don't think I love you


Vilket skratt!

Jag dör! haha!


Big pära!

Idag ha Päran Fransson blivit stor! Hon fyller ju 20 år idag! Grattis grattis!
Droppade förbi henne en sväng när jag hade slutat jobba och gav henne en
! Hon vart så glad så.
Ikväll eller om 20 min ska jag skjutsa Jennie till Umeå, sen ska jag hämta henne i natt någon gång. Det känns inte som att de kommer blir före 02:00 iaf, haha. Hade gärna följt med om man inte hade vart så nedrans fattig. Buhu. Får ta igen det nästa helg istället! hade tänkt försöka göra en riktigt cool svampbob tårta åt henne, hon är ju som för svampbob den där fjanten, haha :-)

Ska också ha så!

Som alla andra i Bjurholm plus pimpat efternamn!



Älskade böghund!


Haha så jävla bra!


Konst?

Jag förstår som inte riktigt foto konsten, jag sitter mest o fnissar för mig själv, haha. Kolla själv! Besök Mattias Ericssons hemsida här! Och klicka vidare på selfportrait.
Han har föresten en utställning idag också 11:00-20:00 på Vita Kuben i Umeå.


Negativ

Allting känns bara usch, fy och blä idag. Värdelöst, allting känns värdelöst. Man kliver upp as tidigt och jobbar, kommer hem och är hur less som helst men då är det bara och sätta sig och jobba igen. Vad gör man sen då? Nä då har man ingen ork till och göra någonting, då är det bara sitta hemma och vara död. Äta, sova och kliva upp igen och då är det samma visa igen.
Det är en bajs dag idag, en riktigt jävla bajs dag. Allting känns värdelöst. Känner mig lurad och utnyttjad. Jag vill ha något vettigt att göra, så de känns som man ha gjort något bra. Jag vill ha något bra, känna något bra.. Pest pest. Vad fan ska jag göra i helgen?!
Det här vart en riktigt jäkla depp-bajs-inlägg! Men man måste ha dåliga dagar ibland. Pest pest.

Nytt litet projekt!

Gissa vad jag ska få göra! En walk in closet! Hihi!
Nu när jag bor hemma hos mamma igen så har jag kanske världens bajsigaste rum. Fråd/sy rum/halv renoverat/ ingen ström. Schysst va? Njaa!
Jens ska ha det där rummet jag bor ni just nu, men då ska de fixas upp först. Och då ska jag ta hans. Jag lär ju bo hemma ett litet tag till så som de verkar just nu. Så hans gamla rum ska jag få göra om! Det är som 2-in-1 så då får jag min walk in closet! Det ska målas o grejas.

Hade t.o.m skissat upp föro visa pelle min idé om det där, haha.
- Pelle! Vi ska ha möte nu!
En stor suck.. Vad är de nu då?
- Jag har en värstaste värsting idé!


Måste försöka komma på vad jag vill ha för färg där inne, blir nog någon ljus iaf. Känner som inte för att ha blå väggar med Coca Cola och cross boardar. Njaaaaaaaaaaa! Bara inte min lille mamma ska komma och sabba för mig när de gäller färg valet, då blir det en syyyyr teles!
Oh så spännande! Hihi!

Dejting

Tänk för att jag var på dejt igår!
Jag o Jennie dejtade! Haha! Hon bjöd mig på gó mat för att hon inte ville äta själv. Hon tämkte t.o.m fula sig så mycket att hon tänkte tända ljus, haha. Gott vare iaf. Kyckling curry gratäng vart de. Har ätit de en gång förut när jag och Jennie var och levde rövare hos henne mamma. Riktigt god maträtt! Hon är snäll min pära!

Kom ihåg de så väl den dagen. Vi var i Rundvik och hälsade på Jennies mamma en helg, käkade gó middag sen skulle jag och Jennie ut på rackartyg. Vi hade ju tjuvat alkohol av hennes mamma. Vad kan vi ha varit, 14 år? Sen for vi ut och svepte det där som tusan och hade skit skoj, bara hon och jag. Nej vi komme hem igen mådde jag fy urban. Spydde som ett as och Elisabeth, Jennies mamma, tog hand om mig.

- Men Therése hur mår du? Har du ätit för mycket godis?
- Ja oh, de måste ha vart det där godiset. Måste sluta äta så mycket sånt.

Haha, de måste ju ha luktat sprit som satan om mig ju. Nä skyller på att man ha ätit godis, hahah.

Tycker så synd om Elisabeth, hon hade fått vara med om lite av mitt och Jennies rackar tyg. Knövlar deras finaste kläder under täcket för att de ska se ut som att vi ligger i sängen och sover. Våld knyter ihop sänglakan och klättrar ut från deras lägenhet på andra våningen, snor varsin barncykel och cyklar in till Nordmaling från Rundvik. Haha!
Knövla kläderna funkade då faktiskt från lördag kväll till ca kl 14-15 på söndag, de såg faktiskt ut som att vi låg i sängen, men sen var roliga timmen över när hon fick veta vars vi egentligen var någonstans.

Bröllop: 15 augusti



Jag tror jag aldrig sett något sötare!

Kolla vad jag hittade på Foki's blogg. en liten söt frenchie som inte kan ta sig upp på fötterna. Man smälter ju bara utav och kolla på sötisen! Nu vill jag ju bara ha en liten fralla ännu mer!

/>

Årets första!

Det var årets första surströmming igår! Mummigt!
Jag, Grynet, Anna & Robert satt i deras stuga och käkade, riktigt trevligt. Sen får vi ju inte glömma lilla Jonna :-) Dom hade ju en hur mysig stuga som helst! Det måste göras om fler ggr :-)

my car hates me

Noo! Lambdasonden på bilen har gått sönder så de vart inte chippi chipning! Något less! NÅGOT!

De lustiga huset på Köpmannagatan

Mamma står och kammar/klipper Teddy
Pelle Har du klippt han runt balla än då?
Mamma Vadå balla? Pilla menar du väl?
Pelle Men balla är ju pilla.
Mamma Nämen balla är ju pungen, visst är de det Therese?

Sen går Pelle runt i huset och frågar bröderna vad dom klassar som ballar. Hahah!

Oh no!

Det blev försening med bilen. Nu är den hos farbror Fix när den egentligen ska vara hemma. Jag känner mig som ett barn på julafton! Åååh! Ja vill ha min bil nu! Vill ta en power nap men är för spänd på och få igen bilen! Haha!

Mamma
- Det är ju nå fel på den där ungen. Hon måste ju ha vart pojke i sitt förra liv.

Gueeeess whaaat!

Idag blir det surströmming med Anna, Robert och Gryn i paret Perssons stuga! :-D Hihi!

Gnussi gnussa!

Nu jeflar är min bil fin! Rubbning, hårdvax och polering. Shiny! ;-) Tack till min snälla söt vän Isak!
Och nu är en hos farbror Fix! Så nu när jag får tillbaka den  senare idag  då ska den gå lite bättre och blilligare! Hihi! :-D Roger kom och hämtade bilen kring 9:30 idag sårunt 16:00 så ska han vara tillbaka, då ska man ut och brumma en sväng!
Jag har ju haft lite rappel med bilen, tankmätar-as-h-vetet har ju typ gått sönder. Så får höra nu cockså när han kommer tillbaka vart felet egentliegn är. Hoppas det inte är något dyrt o fixa! Hoppas hoppas!

Svininfluensa

Nu har jag vart hemma sen i måndags.. Eller jag jobbade 3 timmar då och 1 timma på tisdagen, pallade inte mer. Mådde inte nå vidare direkt. Nu känns de ganska skit och sitta hemma, jag vill ju jobba och tjäna kosing! Plus att man blir ju knäpp utav att bara sitta inne, det finns ju inget att göra!

Chefen ringde idag och undra hur det var med mig och om jag kunde komma och jobba imorgon. Mår lite bättre idag så det blir nog till att fara och jobba imorgon!
Nästan var ända jävel man säger till att man är sjuk tror att man har svininfluensan. Blir nästan en riktigt AAH-STAY-AWAY-reaktion. Jag har inte de, bara en vanlig förkylning, haha!

Min lilla söta pappa ha nästan ringt varje dag och hört hur det är med mig.

-
Men har du någon feber då?
- Nää jag ha kollat två ggr, då hade jag 37 igår och 36,8 idag och det är inte feber.
- Det var inte så att du råkade stå på vågen då? HÖHÖ!


Kanske inte alla som förstår Stenströmar humorn.

Nu vill jag bara få bort min cp hosta. Har kosta så mycket att de gör ju rent utav ont i magmusklerna nu. Host attacker är inte tummen upp. Vill ju fara och käka surströmming med paret Persson och Gryn imorgon!

En vanlig dag på jobbet?




Tre av låtarna som finns med på skivan nu..


Inte alltid man hittar åt ett bra svenskt band!





En ny singel från Linkin Park som är specialskriven för filmen Transformers: Revenge of the Fallen  

musika

Nu måste jag verkligen bränna en ny skriva till bilen, börjar bli ganska less på den jag har. Måste ha mer låtar än 10-13 st, dubbla kanske. Någon som ha nått bra tips på musik? Ingen lugn musik som jag-vill-hoppa-från-storbron-låtar.. Usch usch!



På jakt efter reklam musik

Jag måste bara få tag på låten som går till reklamen Kristallen, Tv-priset. Jag och försökt hitta åt den men de va ju lättare sagt än gjort. Brukar vara inne på Reklammusik.se men den låten stämde då inte alls. Enligt den sidan så ska det vara Basement Jaxx - Bingo Bango, men det är ju inge visslande i den låten?

Någon som vet vad det är för låt jag söker?

Man ska aldrig säga aldrig

Jag sa att det är mycket få ggr som jag blir riktigt sjuk, blir väl bara sådär snorig någon gång men de är ju ingenting. Vad händer då 2 dagar efter? Jag får en sju jävla förkylning, jefla jefla!
Ont i huvudet, snorig, halsont, snurrig, ont i hela kroppen, hosta.. Tro jag aldrig ha vart såhär förkyld på länge alltså. Jävla skit! Jag vill ju faktiskt kunna jobb! Tro inte man kommer att komma tillbaka till jobbet förän nästa vecka :-(