Olyckan

Fem killar från Bjurholm krockade med en tjej på moped i fredags som dog direkt. Jag fick reda på idag att tjejen som dog var min klasskompis lillasyster, gud så hemskt! Jag lider verkligen med honom och hans familj. Stackars tjej, fel plats, fel tidpunkt.
Tänk att få leva med att du har dödat en annan människa och att du ha kunnat hindra det som hände.

R.I.P



Här kan du läsa artikeln

FOTO / Junsele djurpark

Efter 17 mil och en jävla hetta i bilen så va man framme i Junsele, men vilken besvikelse. Trodde de då skulle vara mycket större än Lycksele djurpark. Dit åker jag då inte någon fler gång, då är Lycksele djurpark mer värt att fara på.















Ny design

Japp, nu ha man orkat göra sig en ny design, som vanligt är man inte nöjd men. Det ser lite knas ut just nu men jag ska fixa de så fort jag kan, men nu måste jag verkligen äta sen försöka få mig lite sömn!

O L D

Hår inspiration



Är så sjukt sugen på att klippa mig, men helst att färga det. Vart ännu mer sugen igår när jag och Honey låg och kollade på "Don't mess with The Zohan". Honey höll på att garva i hjäl sig när jag sa de för att Zohan står och juckar på alla han klippper, haha.

Nämen färga håret vill jag iaf, klippte mig ju inte för så länge sen så. Men funderar på en ny hårfärg, känns så tråkigt och bara färga det mörkbrunt hela tiden. Kanske ha nån/några fräna slingor eller något sånt.
Någon som har nått tips på nån hemsida eller annat där man kan hämta inspiration?

Heart breaking

Det gör så ont i hjärtat att behöva se två personer må så dåligt. En person som båda älskar så himla mycket, en person som kan och är himla duktig och bra person när han väl är han, en person som har hamnat på fel väg i livet.
Jag vet inte hur många gånger igår jag höll på att börja gråta utav att se dom två må så himla dåligt, det gör så ont i hjärtat att behöva se dem besviken och ledsna.

 För att gå till något annat så verkar det bli att åka till Junsele djurkpark på fredag, hihi :-D Bara i och förbereda kameran redan nu då hehe.

Mörbultad

Ja nu kommer det bara tyck-synd-om.mig-inlägg. Ja jag känner mig bokstavlingen mörbultad idag. Har till och med ont i öronen idag. Ont i kroppen som sejt också.. Men de kan bero på att jag äggade den där Vibra Tone som satan igår, haha!

Nu har jag vaknat i normal tid i 2 dagar nu, fattar ni?! Jag har inte haft en normal dyngsrytmen på 3 år de kanske är på väg att vända nu, hoppas. Annars brukar man sitta sömnlös på nätterna. Men va de bror på nu är väl att man är sjuk och har ingen ork i kroppen alls.

Men men de stoppar inte mig för att åka till Åsele och gå på marknaden. Så nu bär det iväg dit!
Sen blir dte säkert att åka förbi mamma och dryga sig med henne där på campingen, hehe :-)

Synd om mig

Ja nu är det verkligen synd om mig, jag har gått och blivit sjuk på sommarlovet. Ont i halsen, bihålorna, huvudet och ögonen.. Usch usch vad det är synd om mig just nu!

Imorgon är det planer för att åka till Åsele på marknaden där. Min lille mamma åkte dit idag och ska vara där och campa hela helgen. Det var ju tänkt att jag också skulle dit, ville ju se SM i Luft gitarr, haha! Men nu ha man blivit sjuk så man är ju mindre pep på de sen finns de inte så mycket pengar heller. Det blir nog inte nån Storsjö yran heller som de ser ut nu :-/ Det blir en lugn sommar för min del.
Mer sol och värme och mindre regn tack!

Vill dra till Junsele djurpark! Haha! Jag ha fan aldrig varit dit, skulle vara skoj och få vara där och fota lite åså :-)

Nej nu ska jag och honey tycka synd om oss själv, se en film och lägga oss tidigt.




F I L M S T I P S


Tummen upp
-
Wanted  7,4 / 10
- Kung Fu Panda 8,0 / 10
- Forgetting Sarah Marshall (Dumpad) 7,7 / 10

Tummen ner
- The Ruins
- The Happening




K o m m e n t a r e r

Tack så mycket för dom fins kommentarerna jag fått, och ja jag har fotat den själv. :-) Jag har ju min egen lilla logo där nere i hörnet på alla foton jag tagit, hihi :-)

Foto / Lagnäset



I like it! :-)

Surströmming

Det är så gott! Men de luktar mindre gott sock. Jag lånade mig Pelles hsu i lördags så jag och Grynet kunde käka lite surströmming. hade jag käkat de hemma så ha min söta pojkväm klagat på att de luktar så mycket skit i lägenheten. Men de var så trevligt och gott! :-) Gojj och Martin och också över men de va inte så sugen på surströmming så de vart grillat för deras del. Fläskfilé, potatis klyftor och peppearsås... Åååh, är nästan lite svag för pepparsås alltså, de är så sjukt gott. Vart lite avundsjuk på dem ett tag, haha!

På dagen så földje jag och älsklingen med mamma och Pelle och gick på Vännäs marknaden. De va så fint väder och de var riktigt varmt o skönt... Men mycket folk. Köpte mig en nu piercing till tungan men då köpte jag ju fel storlek men de handlade vara om 1 mm skillnad, en tunika och riktigt god thai mat! Mmm!

På kvällen efter vi hade käkat surstörmming och så så var jag så jävla sugen på att åka karusell, de vävxer jag aldrig ifrån. Haha! Jag försökte få med Gojj, Martin o Grynet men dom va inte så pep på de. Tåkisar! Men senare på kvällen så fick jag med mig Grynet. Helvete så kul vi hade! :-) " Du kan få suga på min....." Hahahah!


Nej nu ska man väl kanske vara duktig och gå ut och ta sig en promenad kanske.

Känslan

När du står där utanför finns nervositeten redan där, den fanns redan där när du visste vad du skulle gå någonstans, den finns alltid där. När du kliver in genom dörren stiger den allt mer. Pulsen stiger, du börjar få svårt att andas, bara små snabba andetag och de kommer en obehaglig känsla över bröstkorgen. Du försöker att skynda dig igenom, försöker komma ihåg att du skulle ha. Det blir mer och mer svårt att koncentrera sig för vad du ska ha som står på listan. Du ser bokstäverna men du förstår inte riktigt vad det är bostäverna formar för ord.
Trycket över bröstet stiger allt mer, precis som någon står och trycker med en stor kraft. Du tittar nervöst runt, det känns som alla blickar pekar mot just dig. Har du sagt eller gjort något lustigt? Du försöker behålla ett lung som du tror du har medan de känns samtidigt som att det är 40 grader där inne.
Du plockar de sakerna i korgen som du tror står på listan, skyndar dig för att betala. Men vilken kassa ska du ta? Den som en rund dam sitter i som ser ganska less ut efter en lång arbetsdag eller den som en ung och glad kille sitter vid? Du går över till tjejen, slänger upp varorna, försöker inte hålla ögonkantakt med någon. Betalar och försöker att inte bli röd, men ju mer du  tänker på de desto mer känner du hur det pulserar och bränner i ansiktet. Du går ut i affären sätter dig i bilen och känner dig mer och mer lugn ju längre du kommer från affären.



"De som frågar om du behöver hjälp med att flytta är dina vänner, än dom som frågar när du ska ha inflyttningsfesten."

Tips?

Någon som har nå tips på någon bra låt/låtar? Lyssnar nästan på de mesta. Måste verkligen bränna en ny skiven till bilen nu alltså, håller ju på att bli tokig..

Ingen lugn musik tack, vill inte köra av vägen i pga. depression haha.

Barnvakt



10.20 kom Grynet och lämnade lille MIkael, hihi!
Grynet ville åka in till stan och träffa en vän där som hon skulle käka middag med åså så jag var snäll och var barnvakt, sen  ville jag ju så klart de, han är ju så sjukt söt och snäll som helst Micke :-D




  

Vi käkade lunch vid 12 tiden sen drog vi ut till Pelle där han och mamma höll på att fixa gården, gick en sväng med Micke så han skulle få vila en stund sen hjälpte jag till lite på gårde. Jag avr så duktig så jag tog bort allt ogräs på grusgången där.. eller nja nästan allt då.
Micke han satt bara och av coolt, satt i vagnen tjollrade och pratade och grejade hehe :-)

Jag har inte lyckats lära han nå fulis ord en, men Grynet var inte orolig... Den dagen kommer! haha! :-P


V a x
Jag och Grynet fick för oss här om dagen att vi skulle vaxa våra bilar så vi bestämde oss för att börja med en bil då eftersom de var första gången vi skulle vaxa en bil och de tar tydligen lång tid, så det blev Grynets bil.
Och jaa.. Tycker man om att de ser flammigt ut så kan man ju säga att det blev bra, hahah! Men restev av bilen vart iaf bra, ser ut som en helt nu bil :-) Fast vi har lite kvar men. hehe.


Foto / Ottervattnet


Wall E

Honey och jag hade en liten mysig söndag och skulle sätta oss för och se en film och då hittade vi den, Wall E! Ha sett den en trailer av den på bio och jag ville se den direkt, och filmen var inte alls dålig heller för den delen. Hur kan dom få en robot och verka så oerhört söt. Jag vart hel kär i Wall E :-D haha!

"They have all kinds of thing, like pizza plants!"




Den har fått 8,9/10 och över 29,000 har röstat. Helt klart bio värd!

Bjurholmsdagarna

Fredag - Hårdrockskväll
Vi tog oss inte iväg till Folketshus förän vid 23 tiden. De va helt värdelöst på fredagen alltså, inge mycket folk alls så man blev genast mindre peppad för lördagen. Tycker synd om Live Elephant som va där o sjöng, ynka 5 st ungefär stod framme vid scenen och kollade på och de va inte så många heller inne i öltältet för den delen.

Lördag
- The Refreshments
Peppad för markaden någonting, jag skulle bara ha mina varma munkar! Finns inge bättre än att gå ut på marknaden bakis och köpa sig en varm munk och coca cola, då må man gött!
De va en hel del yrning om vilka som skulle komma och grilla med oss.. Vi var uppe i 14 st innan slutet så blev det 4 hahah! Men de var bra ändå :-)
Dålig information va de iaf år, man visste inte hur mycket biljetterna kostade för båda dagarna eller vilken tid artisterna började på att spela och det var det många som var ganska så sne över de. I kön på vägen in kör jag en tjej säga.. "Åh, får man ett band? Nu känns det som man är på en riktig festival!" Haha en festival i lilla Bjurholm tänkte jag för mig själv. Mycket mycket fler folk som kom dit den dagen, alla ville ju se The Refreshments! De var fullt inne i öltältet man fick sig knappt någon plats och direkt man gick in hördes de som man seriöst va i ett hönshus. Men mycket skoj hade man då, många glada, fulla människor!


A r r i v a l
Nu har min kära lilla mamma kommit hem från Thailand, hihi! Hon har väl vart hemma i snart en vecka nu, och brun nånting ha hon blivit. Vart riktigt avis när jag hämtade mamma och Pelle på flygplatsen. Mamma och va riktigt brun men Pelles syrra däremot.. Ojoj.. Hon var typ svart! Riktigt lätt för att bli brun alltså, haha.
Fick mig några riktigt fina grejor av henne :-) Robin fick väl runt 10 t-shirts haha!

Cardan mobbade mig dagen innan jag skulel hämta mamma, eller jag och mina syskon mobbade han. Jag var hel peppad att få träffa min kära mamma igen, sen ville min bror Robin följa med lite senare ringer Jens och säger att han vill följa med också och hämta mamma på flygplatsen. Cardan tycker vi är allt för mamma kär! I love my ma'ma!

Ottervattne

Cardan fick två gäddor ....
Robin provade runt 20 drag ...
Jens lekte ihjäl med sina "stora" fiskar ...
Tezz fick en damp fisk ....
Robin fick sjöns "störsts" 5 cms mört ....
Jens hade Sverige längsta metspö ...
Cardan vart less på oss andra för vi var i våran egen värld ...
Jens pratade med sig själv ..
Tezz fick en liten aborre och en gädda på samma gång, på ett metspö!..

Robin vart less och metade...
Cardans baklucka gick i baklås och min kamera blev instängd ...