Hednäs





Större bild

flowers




Bjurholm Vs. Röbäck

Lillebror Markus kom ju till Bjurholm och spelade idag.. Och dom spöade Bjurholmarna! 1-0!
Första gången jag fått se killen spela, han är ju målis t.o.m! Så det vart att sticka ner dit och fota så det kommer upp lite bilder på de någon dag!

blog lovin'

Nu har jag tagit mig tid att äntligen bli medlem i blog lovin'. Så nu kan ni följa min blogg via den!

Shopping

Iaf lite! Jag och potatis päran åkte till Umeå idag och handlade lite.. eller jag skulle handla. Min lilla pära följde bara med!

Det blev en fiorelli väska, jeans,
leggins, jeans shorts, en tunika, bikini trosor.... Inte så mycket men nöjd är jag. En riktigt trevlig stund nere på stan, det var riktigt härligt väder. Det är skoj och få vara med min lilla potatis pära!
Har förberett med alkohol också inför helgen då vi ska till Hamnfesten i Ö-vik! Det kommer och bli riktigt skoj där!
Känns inte som att jag har något roligt att skriva så tack o gonatt!

Bil doktorn

I torsdags var jag tvungen att fara och besikta min beauty! Jag höll på och missa tiden också snabb som man kan vara ibland, men jag hann! Det är de som räknas..
Allt var bra förutom att en spindel led, vänster, fram var glapp.. Går den sönder och jag kört fort så åker definitivt av vägen sa besiktnings gubben. Så jag har inte vågat köra så mycket bil..

Har köpt en ny länkarm idag så efter helgen kanske bilen är bra igen!

De försvunna skorna

Jag skrev ju om mina försvunna skor tidigare, i förra inlägget som jag var så upprörd över.. Dom hittade hem till slut!

Jag ringde till Maxi dagen efter och frågade om dom hade hittat någon påse vid ciggarett automaterna.. Och det hade dom! Min påse! En brun papp påse med en vita skolåda, yes! Som tur så tog tjejen som jobbade där reda på den, när jag vandrade där ifrån. Hon stod och fyllde på snus i automaten brevid.

plus minus noll

Kan man vara mer kass?

Jag köpte nya skor idag på Din sko och vad tror du jag gör!? Jo, jag lämnar påsen med skorna i inne på Ica Maxi! Ååååååhh vad jag blir less på mig själv! Om jag har tur så tog tjejen som jobbade där reda på den för hon stod precis brevid och grejade.. Fustrerad!! Bara att ställa klockan och ringa imorgon då dom öppnar...
En stor fet jävla suuuuck!!

Hair

Nu är klipp tid och färgning bestämt!
Den 18:e, nu på torsdag så ska jag och Jennie till Blablabla i Umeå och klippa oss. Kommer även måsta besikta my lovley car då också. Känns lite små hemskt av någon anlednign, första gången jag besiktar bilen i Umeå.. och själv! Helst skulle jag vilja ha med mig någon men, haha.

Den 26:e så ska vi till Marias Hår service ute i Agnäs och färga håret. Kommer att bli intressant, känner mig lite små nervös för de, hehe.

Nu ska jag jobba sen blir det till att hoppa i säng!

Äntligen ska jag få sova!

Nu har man jobbat klart.. Nu blir det sängen och sen ska man vara på jobbet 06.30. Stor fet jävla suck!

I helgen har det vart en piss helg känns det som! Fredagen började bra och slutade skit.. Fick jobba över lite granna den dagen. Sen såg man fram emot och få komma hem. Älsklingen skulle få sitt x-box som han hade beställt så vi skulle nörda de. Vi spelade lite grann, trött  och slitna som vi var. Sen skulle vi se film.. Nä vad händer då? Nä då funkar inte ljudet på tvn, de funkar bara till x boxet. Och älsklingen vart riktigt dåligt humör. Fick även skjutsa lillebror Jens fram och tillbaka till Angsjön.

Lördagen så var det jobb också på kvällen så drog jag, älsklingen, bror Robin och Linnea in till Umeå för och se på bio. Jag o älsklingen såg Baksmällan som var faktiskt riktigt stygg. Och Linnea och Robin såg Terminator. Sen drog vi förbi knarkhuset (som Päran skulle ha sagt) uppe på Sofiehem, det ser så himla skumt ut alltså. Massor med skumma grejer på gården. Men skoj!

Sen vart de söndag..  Klev upp efter 9 och gjorde sig i ordning för att åka och titta på brors konfermation. Det spö regnade så när man skulle fota alla som tog konfan ute så såg  ingen av dom speciellt nöjd ut. Det var 2 bajs kort!
Och ikväll har jag bara jobba jobba jobba.. Jag vill sova!

Nightmare

I morse när jag vaknade fick man som tänka 2 ggr om det verkligen hade hänt, det kändes som så verkligt haha.

Jag drömde att jag vart gravid, och dom som känner mig vet att jag vill inte ha barn utan jag ska bara ha mig en liten söt tockis fralla.. Då är jag nöjd, dte blir min lilla bebis! Har sominga större funderingar på barn direkt.

Hur som helst så vart jag på smällen en dag och istället för 9 månader så var det 9 dagar. Magen växte varje dag så det bara knakade om de och jag grät o grät. Jag hade så ont så jag kunde knappt gå eller stå. Fy fan vilken ångest jag hade... och ont! Jag ville ju inte ha barn nu! Sen sista dagen tänkte jag.."Kanske kommer gå bra ändå, kanske inte är så dumt."
När det var den 9:de dagen så försvann bara magen och ingen bäbis kom utan magen bara hängde.. Uuuh.
Någon som tog min bebis..

Nu känner man sig ju aldrig vrickad som sitter och skriver sånt här men de var ju bara en dröm, haha. Jag brukar inte ha så normala drömar i vanlia fall heller så men.
Och allt var säkert bara för att jag gläfsade så mycket igår och fick ont i magen, då fick jag den här drömmen pga de. Sjukt! Jag är en sjuk människa! Haha! Men den var i alla fall hemsk!


Nej ikväll blir dte bio med älsklingen, Baksmällan ska vi se!

mycket att göra men ingenting händer

Jag har för mycket och göra och de känns som man inte hinner med ett skit, skjut mig!.
Jag måste ta och ladda upp bilder någon gång så de händer något här, tråkigt med bara text. Mycket bilder och lite text, så skare va!

Kolla vad som kom i brevlådan!

Nu har jag äntligen fått hem den, har längtat! :-D
Ett vitt linne med detta motiv! Vart lite knas med överföringen av pengarna men de fixade sig tillslut. Måste nog beställa fler linnen snart, hon är så himla duktig alltså och det kommer nya snygga motiv hela tiden.
Är mycket impomerad av
Kan Dee! :-D Mycket inspirerande människa!




Klicka på bilden så kommer ni direkt till hennes blogg!

Balen 2009

Här kommer två bilder iaf, ska lägga upp fler senare!




Nya husdjur

Inga trevliga däremot! Vi har fått myror i lägenheten! USCH!!

Ringde till hyresvärden och sa att vi hade fått husdjur och de var några mindre trevliga, så nått supder duper team ska komma hit till veckan och ta bort dom. Har dom här i tv-rummet, så de känns inte trevligt alls att sitta här och se när dom springer runt på brodet, spelar ingen roll hur många man har ihjäl heller för de kommer fler sen.
Har då aldrig märkt att vi har haft myror förra sommaren men. Ingen aning hur dom kom hit. Kanske genom fönstret som vi har öpppet jämt? Kan vi inte ha fönstret öppet längre under sommaren går det ju inte att bo här. Inte så skönt och sitta i + 26 varje dag direkt.
Jag hoppas då våra små oönskade husdjur försvinner!

Bal

Igår blev det till att rejsa in till Umeå för att fota kusin Tony som skulle gå på balen.
Det var ju full smockat med folk, lite väl svårt att få några bilder men lite vart det ju iaf! Skulle lägga upp några ikväll men jag är så sjukt knäckt, ha inte fått sova mkt i natt så det ända jag vill nu är bara att sova, men måste se på film med älsklingen först som jag lovade sen blir dte sängen direkt. Så imorgon lovar jag att dom kommer upp och kanske lite andra bilder!

Chefen sa att jag skulle till Vännäs och fota imorgon, så då blir det att åka dit. Men får se vad vädret säger, är det inte fint så blir det inget av. Men som det har sett ut nu så har det ju bara varit mulet, kallt och blåsigt  de senaste dagarna så jag tror inte det blir av.

Försök toppa de!

Igår for jag med mamma, pelle och Jens till Umeå och skulle handla. När vi var på väg hem  vid 21:00 tiden och körde förbi på Umedalen så kollar pelle åt höger.. "En ko!" Då går det en ko jävel runt på den tomma parkeringen utanför Media Markt, hahaha!
Jag ångra fan att mamma inte vände om så jag fick det på bild, styggaste jag sett alltså! Kon såg så himla fisförnäm ut när den vandrade längst väggen där.