Breed
Har ju inte hunnit berätta att mamma har ju blivit lite lurad på Molly, inte var det ju raserna som de kom överens om. Det raserna som var sagt att det skulle vara va Lhasa Apso och Shih Tzu.. Men pappan var en Dansk/Svensk Gårdshund och Shih Tzu och mamman Lahso apso. Det är ju fortfarande Shih Tzu men inte lika mycket som hon ville ha och en helt oönskad ras i. Hon är ju lika söta ändå Molly men ganska kasst att behöva bli lurad på de viset.

Hon köpte den ju ifrån en i Ljusåker, så det är isf fler som inte har blivit informerade om vilka raser det var i.
Mamma fick inge kvitto på hunden heller för det ville inte uppfödaren skriva. Mamma tyckte det verkade som skitsamma eftersom de har känt varandra så länge men lix förbannat kan man bli lurad. Så kräv alltid kvitto! Så händer det något går det att anmäla.

Det var någon som undrade vad det var för raser i mammas nya lilla pärla, Teddy. Pappan är shih tzu och mamman Coton de Tuléar och Lahso apso. Måste säga att han hade super fina föräldrar, hur lugna och fina som helst. Pappan hade stora fina mörka ögon, man vart ju kär direkt man titta på han. Och mamman va en lurig vit gos boll! Uppfödarna var också guldvärd.

Teddy är då en undligaste valpen, hur lugn som helst. Man tror seriöst han är död ibland. Det är ju inte som Molly och man plockar upp henne så är det ju precis som man skickar el stötar genom kroppen på henne. Hon blir ju som en el-visp!
Men lite mer fart har det blivit på honom och kaxig också den lilla rackarn.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback