Känslan
När du står där utanför finns nervositeten redan där, den fanns redan där när du visste vad du skulle gå någonstans, den finns alltid där. När du kliver in genom dörren stiger den allt mer. Pulsen stiger, du börjar få svårt att andas, bara små snabba andetag och de kommer en obehaglig känsla över bröstkorgen. Du försöker att skynda dig igenom, försöker komma ihåg att du skulle ha. Det blir mer och mer svårt att koncentrera sig för vad du ska ha som står på listan. Du ser bokstäverna men du förstår inte riktigt vad det är bostäverna formar för ord.
Trycket över bröstet stiger allt mer, precis som någon står och trycker med en stor kraft. Du tittar nervöst runt, det känns som alla blickar pekar mot just dig. Har du sagt eller gjort något lustigt? Du försöker behålla ett lung som du tror du har medan de känns samtidigt som att det är 40 grader där inne.
Du plockar de sakerna i korgen som du tror står på listan, skyndar dig för att betala. Men vilken kassa ska du ta? Den som en rund dam sitter i som ser ganska less ut efter en lång arbetsdag eller den som en ung och glad kille sitter vid? Du går över till tjejen, slänger upp varorna, försöker inte hålla ögonkantakt med någon. Betalar och försöker att inte bli röd, men ju mer du  tänker på de desto mer känner du hur det pulserar och bränner i ansiktet. Du går ut i affären sätter dig i bilen och känner dig mer och mer lugn ju längre du kommer från affären.



"De som frågar om du behöver hjälp med att flytta är dina vänner, än dom som frågar när du ska ha inflyttningsfesten."

Kommentarer
Postat av: Lina

Då är typ Cardan vår enda vän för han var nog den enda som frågade om vi behövde hjälp med flytten =)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback